La 14 ani, obligată de vecini să facă sex cu 50 de bărbaţi

Ultima actualizare:

    Anchetatorii au găsit în locuinţa proxeneţilor  o valiză cu haine pe care fata era obligată  să le poarte atunci când se întâlnea cu clienţii
Anchetatorii au găsit în locuinţa proxeneţilor o valiză cu haine pe care fata era obligată să le poarte atunci când se întâlnea cu clienţii

Un an de teroare. Prin asta a trecut o adolescentă de 14 ani din Iaşi care a fost violată de trei vecini şi apoi obligată să facă sex pe bani cu peste 50 de indivizi. Torturată, bătută şi arsă cu ţigara, fata nu a îndrăznit să spună nimănui pentru că cei trei proxeneţi au ameninţat că îi omoară părinţii şi frăţiorii.

Coşmarul fetei a început în vara anului 2011, când a fost ameninţată cu un cuţit şi băgată cu forţa în casa unui vecin din sat. Trei bărbaţi aflaţi înăuntru au lovit-o cu bestialitate şi au violat-o ore în şir.

Au ameninţat-o apoi că dacă va spune cuiva o vor omorî atât pe ea cât şi pe frăţiorii ei mai mici şi pe părinţi. Cele trei bestii au chemat-o apoi, în mai multe rânduri, prin intermediul unui copil trimis la poarta casei părinţilor, şi au continuat s-o abuzeze sexual.

Mai mult, s-au gândit să scoată şi bani de pe urma fetei şi au obligat-o să se prostitueze timp de mai bine de un an, într-o clădire situată la poalele unei mânăstiri. În tot acest timp, fata a ajuns să aibă relaţii sexuale cu cel puţin 50 de bărbaţi.

simeon stalpnicul png

Fiecare plătea în jur de 50 de lei pentru o partidă de sex, bani care ajungeau direct la proxeneţi. În cele din urmă, adolescenta n-a mai suportat umilinţa şi i-a mărturisit totul mamei sale, care a mers cu ea la poliţie. În timpul audierilor, fata a leşinat de mai multe ori rememorând calvarul prin care a trecut.

Ea este consiliată acum de psihologi, dar experţii spun că îi va fi aproape imposibil să-şi revină după drama trăită. Doi dintre cei trei traficanţi, Ştefan Loredan Enasel şi Ciprian Ioan Arghir au fost arestaţi preventiv, în timp ce, al treilea proxenet nu a fost încă identificat. Aceştia au vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net