Iulia Ganea speră într-un miracol de Sărbători!

Ultima actualizare:

    Iulia (27 de ani) ar trebui să plece la tratament pe 30 ianuarie 2018
Iulia (27 de ani) ar trebui să plece la tratament pe 30 ianuarie 2018

Doar un miracol o mai poate face întreagă din nou pe Iulia Ganea! Soţul tinerei gravide lovită pe trecerea de pietoni de un şofer băut, în 2015, a descoperit un spital unde Iulia va urma un tratament care ar putea să o vindece.

Familia Iuliei Ganea, tânăra gravidă lovită pe trecerea de pietoni de un şofer băut, în urmă cu doi ani şi jumătate, nu se dă bătută şi încearcă din răsputeri să găsească soluţii pentru recuperarea ei. La o clinică privată din capitala Thailandei, Bangkok, tânăra de 27 de ani va fi supusă unui tratament cu celule stem. Asta bineînţeles dacă familia Iuliei va strânge suficienţi bani pentru a pleca peste hotare. “Suntem programaţi pe data de 30 ianuarie 2018. O să stăm acolo două săptămâni, timp în care Iuliei i se vor face nişte injecţii cu celule stem. Va face apoi recuperare, alte injecţii cu vitamine pentru a reacţiona acele celule stem. Tratamentul o va ajuta neuro-motor, adică şi fizic, şi psihic. Cel puţin asta sperăm, medicii de acolo nu mi-au garantat 100%”, spune Laurenţiu Ganea, soţul Iuliei.Costurile tratamentului, pentru o perioadă de două săptămâni, se ridică la suma de 28.000 de dolari. Deşi nu are întreaga sumă strânsă, Laurenţiu se mai loveşte de o problemă. Transportul din Bucureşti până în Bangkok ar costa alţi 30.000 de euro. Paramedicul braşovean a negociat costul biletelor de avion cu mai multe companii aeriene, iar acum este în tratative cu o firmă din Turcia, care ar putea veni cu o ofertă mai bună. La aceste sume exorbitante se ajunge pentru că Iulia are nevoie de transport special până în Thailanda. În mod normal, un bilet de avion către Bangkok costă în jur de 700 – 800 de euro. “În avion se va monta o targă specială pentru transport şi ea va trebui asistată medical. Mi-am luat eu răspunderea să o asist deoarece sunt paramedic şi pot ajuta în astfel de cazuri. Costurile cu targa sunt foarte mari şi este nevoie de ajustări în avion”, a mai declarat soţul Iuliei.De la Cristian până la aeroportul Otopeni, Iulia va fi transportată cu o ambulanţă. Va fi îmbarcată, mai apoi, în avion şi va zbura până la Istanbul, acolo unde aeronava va face o escală. După câteva ore de aşteptat în aeroport, tânăra va fi îmbarcată într-un alt avion şi transportată către Bangkok. Tot drumul va dura aproape 24 de ore, spune Laurenţiu Ganea. Iulia, mama şi soţul ei vor fi aşteptaţi de o ambulanţă în capitala Thailandei care îi va duce 40 de kilometri, până la clinica privată.  Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, familia Iuliei speră într-o minune. Laurenţiu cere, din nou, ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a strânge banii care ar putea să îi redea Iuliei şansa la o viaţă normală. Toţi cei care vor să întindă o mână de ajutor pot face donaţii în contulRO25 RNCB 0318 0296 8608 0001, deschis la BCR pe numele Ganea Laurenţiu Florin.

Sentinţa privind despăgubirea nu e definitivă


    Laurenţiu speră să-şi poată strânge iar în braţe soţia
Laurenţiu speră să-şi poată strânge iar în braţe soţia

De cei 1,5 milioane de euro stabiliţi în urma procesului de daune civile, de la Tribunalul Ilfov, familia Ganea încă nu se poate folosi. Şi asta pentru că sentinţa primei instanţe nu este definitivă. Ambele părţi din dosar aşteaptă motivarea magistratului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net