Irinel Columbeanu va fi executat silit pentru datorii?

Ultima actualizare:

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a avut zile mai bune. Acum, îl caută portăreii. La Târgu Cărbuneşti, primarul a cerut insolvenţa fabricii lui pentru o datorie mai veche la bugetul local.

Milionarul a uitat să plătească impozitele la primăria din Târgu Cărbuneşti. Acum, edilul oraşului cere insolvenţa fabricii pentru a recupera cele aproape 2 miliarde de lei vechi datorie, adică circa 50.000 de euro, informează romaniatv.net.

„S-a pus poprire pe toate conturile, este vorba de firma TurboCim care acum 5 - 6 ani avea vreo 200 de angajaţi. S-a demarat deja, de vreo 2 săptămâni, procedura de insolvenţă. Sunt nişte bani care vin la bugetul local”, a explicat Mihai Mazilu, primarul oraşului, potrivit România TV.

Localnicii din Târgu Cărbuneşti regretă închiderea fabricii. "Era foarte bine, şi soţia mea a lucrat acolo. Şi ar fi bine dacă ar veni înapoi", a spus unul dintre ei.

Fabrica de materiale de construcţii a fost înfiinţată în urmă cu aproape şase ani. Aceasta însă nu mai funcţionează din primăvara anului 2009 din cauza problemelor financiare.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net