Ioan Niculae dă 120.000 $ să-şi aducă acasă elefantul împăiat

Ultima actualizare:

    Miliardarul român are o pasiune costisitoare: vânătoarea
Miliardarul român are o pasiune costisitoare: vânătoarea

Ioan Niculae nu se uită la bani când vine vorba de hobby-uri. Aşa a făcut recent, când a trebuit să scoată din buzunar o avere pentru a-şi aduce în ţară animalele vânate în Africa de Sud. Cel mai costisitor este un elefant, pentru care afaceristul a dat aproape 100.000 de dolari.

Este pasionat de vânătoare şi nu contează în ce colţ al lumii trebuie să meargă pentru a pune mâna pe trofee. Cel mai bogat român, Ioan Niculae, a uimit recent prin extravaganţa sa. Patronul Astrei a atras atenţia publicaţiei Sunday Times, după ce a cheltuit o avere în Africa de Sud. Ioan Niculae a dat 40.000 de dolari pentru a vâna un elefant de peste 4 tone, după care alţi 50.000 de dolari pentru a-l împăia şi transfera în Europa. Niculae a împuşcat elefantul în februarie în Hoedspruit, Limpopo, dar acesta nu a ajuns nici acum în România. Împăierea unui elefant este un proces îndelungat, iar în acest caz a durat nu mai puţin de şapte luni. Livrarea a fost întârziată pentru că, pe lângă elefant, Niculae a vrut ca şi alte animale să fie împăiate. În total, este vorba despre 19 trofee, care vor fi duse la Durban şi îmbarcate pe vapor. Costul total al împăierii animalelor a fost de 83.096 de dolari, pe lângă transport, care se ridică la aproximativ 24.000 de dolari, şi preţul plătit pentru vânarea lor.

Ioan Niculae este cunoscut pentru pasiunea sa pentru vânătoare. Imperiul de la Zimnicea cuprinde, la 15 km de oraş, un domeniu de 11.000 de hectare, unde Niculae vâna iepuri şi mistreţi. Milionarul şi-a achiziţionat în urmă cu câţiva ani până şi un TAB, casat de armată, pe care l-a dus la Zimnicea, acolo unde prefera să-şi petreacăweekendurile.

Acesta este elefantul  care va ajunge  la Ioan Niculae
Acesta este elefantul care va ajunge la Ioan Niculae

Avere de  1,1 miliarde €

Ediţia din acest an a topului Forbes 500 Miliardari îl clasează pe primul loc, la fel ca în ediţia precedentă, tot pe Ioan Niculae, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de euro. Locul al doilea este ocupat de Ion Ţiriac a cărui avere a fost estimată la 950 de milioane de euro. În acest an, Ioan Niculae a divorţat de soţia lui, Domniţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net