Incredibil! Doi tineri au reuşit să fure 10.000 de lei dintr-un bancomat, cu o pensetă

Ultima actualizare:

    Poliţiştii i-au prins pe tineri imediat după ce au sustras cei 10.000 de lei (foto: arhivă)
Poliţiştii i-au prins pe tineri imediat după ce au sustras cei 10.000 de lei (foto: arhivă)

O simplă pensetă! De atât au avut nevoie doi tineri pentru a fura 10.000 de lei dintr-un bancomat din centrul Constanţei.

Bucuria lor nu a durat mult, pentru că la scurt timp au fost prinşi de poliţişti. 

Oamenii legii i-au surprins pe cei doi tineri, în vârstă de 20 şi 22 de ani, chiar în fapt. În această dimineaţă bărbaţii au mers la un ATM de pe strada Ştefan cel Mare şi cu ajutorul unei pensete de metal au reuşit să sustragă suma de bani, informează Mediafax.

Până şi poliţiştii au fost uimiţi de modul inedit de operare al celor doi, această tehnică fiind des întâlnită în Franţa.   

Aceştia foloseau un card valid, emis pe numele unuia dintre ei, pentru a retrage o sumă mică de bani, după care blocau fanta prin care era eliberat numerarul. Ulterior, introduceau din nou cardul, solicitau o sumă mare, însă în momentul în care bancomatul număra banii şi se pregătea să-i elibereze, aceştia anulau operaţiunea, dar cu o pensetă scoteau afară bancnotele. În acest mod obţineau banii ceruţi, dar suma rămânea şi în contul respectiv.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net