Îmi place să-mi maltratez copilul. Gestul unei femei a îngrozit lumea

Ultima actualizare:

    Kellie Park
Kellie Park

O tânără de 20 de ani din West Haven, Connecticut, mamă a unei fetiţe de 10 luni este acuzată că și-a torturat și abuzat bebelușul. Kellie Park s-a fimat în timp ce îşi abuza fizic şi psihic bebeluşul, după care a trimis înregistrările tatălui fetiţei, fostul ei iubit.

Kellie Park a fost arestată, după ce tatăl bebelușului s-a dus la poliție cu înregistrările, dar și cu cele 55 de mesaje în care Kellie îi spunea, printre altele "o să-i sparg fața" și "îmi place să-mi maltratez copilul".

Potrivit raportului poliției, într-una din filmări, Kellie Park este auzită țipând la fetiță: "mănâncă de pe jos, asta vrea tatăl tau să-ți fac", în timp ce ea stă pe un scaun și aruncă cu mancarea în copil, scrie Daily Mail.

Femeia poate fi văzută apoi cum își pune copilul într-un pătuț pe care îl mișcă pana ce acesta cade pe podea. În aceleaşi înregistrări, Kellie Park ţipă la bebeluşul care, pe fundal, se aude plângând, spunându-i că dacă tatălui nu îi pasă de micuţă, nici ei nu îi va păsa sau că fetiţa i-a făcut viaţa mizerabilă.

Tânăra de 20 de ani a fost arestată pentru vătămare corporală grava, cruzime și amenințări. Ea mai are un copil de doi ani.

Luată, în primă fază, în custodia Poliţiei şi transferată apoi în grija Departamentului pentru Protecţia Copilului şi a Familiei din Hartford, Connecticut, micuţa a fost lăsată ulterior în grija bunicii. Mama lui Kellie Park, care mai are încă o fetiţă în vârstă de doi ani, spune că fiica sa este bolnavă psihic şi că a refuzat în ultimii trei ani să se trateze.

Vezi aici mai multe imagini

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net