A «îmbrăcat» copacii cu geci, care pot fi luate de nevoiaşi

Citeste tot despre: 

O tânără din Bistriţa a găsit o metodă inedită pentru a-i ajuta pe oamenii străzii sau pe cei fără posibilităţi să facă faţă temperaturilor scăzute.

Diana Hidan a „îmbrăcat” mai mulţi copaci cu geci groase, donate de oameni cu suflet mare. În nici două zile, cele peste 20 de geci amplasate în centrul oraşului au dispărut, scrie adevarul.ro. Hainele de iarnă aveau şi un bilet roz cu explicaţii: „Nu sunt pierdută! Dacă frigul te amorţeşte, îmbracă-mă să-ţi ţin de cald”.

Iniţiativa a fost inspirată de la americani, iar bistriţeanca de 24 de ani se implică în diverse proiecte de voluntariat încă din vara anului trecut. Mai mult, micile proiecte de voluntariat, pe care le pune la punct tânăra cu ajutorul prietenilor şi al apropiaţilor, sunt promovate cu ajutorul unui grup pe reţeaua de socializare Facebook (Dar din dar se face rai).

6-act-baza-copaci-2.jpg

Hainele aveau şi un bilet: „Nu sunt pierdută! Dacă frigul te amorţeşte, îmbracă-mă să-ţi ţin de cald”
Loading...
 
 

Citește și

  • Dacă nu mai porţi o haină sau te poţi lipsi de ea, dăruieşte-o celor fără adăpost! Au mare nevoie in această iarnă.

    Am putea să urmăm şi noi exemplul vecinilor bulgari, cel puţin la capitolul bunătate şi compasiune pentru oamenii străzii. În Sofia, pe mai mulţi copaci au apărut haine groase de iarnă, care pot fi luat de oricine are nevoie să se încălzească.

  • Blugi, tricouri, bluze, pantaloni sau pulovere. Cu cât culorile hainelor tale sunt mai vii şi mai strălucitoare, cu atât îmbrăcămintea ta va părea mai nouă şi mai îngrijită. Iar asta cu foarte puţin efort din partea ta. Nu trebuie decât să urmezi sfaturile de ma jos şi vei avea  haine ca noi întreg sezonul!

  • De multe ori, se întâmplă să îmbraci o rochie dar, pentru că se electrizează şi se lipeşte de picioare, nu o poţi purta. La fel se întâmplă şi cu alte produse vestimentare, însă acest inconvenient poate dispărea dacă urmezi câteva sfaturi simple. Uite ce ai de făcut!

  • A venit frigul, adio haine subţiri! Este vremea puloverelor, paltoanelor şi pantalonilor. Dar ce faci cu puloverele din lână pe care le-ai ţinut în pungi? Trebuie să le păstrezi cu grijă dacă vrei să te mai foloseşti de ele. Iată câteva sfaturi care-ţi vor fi de mare ajutor.