Imaginile care au „îngropat-o” pe eleva eminentă din Constanţa ce făcea sex virtual

eleva_videochat_1.jpg

eleva videochat
Eleva de 18 ani se dezbrăca la cererea clienţilor de pe site-ul pentru adulţi, contracost.
Foto: reporterntv.ro

Era considerată o elevă bună, cel puţin de către profesori. Aşa că aceştia au avut un şoc atunci când au aflat şi au văzut ceea ce făcea ea în timpul liber.

O elevă de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Constanţa a fost dată de gol de colegi că practică videochat-ul erotic. Vineri, după ce scandalul a ajuns în presă, consiliul clasei, format din profesorii care predau la clasa respectivă, s-a întrunit pentru a lua o decizie: mutarea tinerei de 18 ani la o altă unitate de învăţământ.

Chestiunea urmează să fie dezbătută azi, 11 mai, în Consiliul Profesoral, care o va aproba sau nu. În caz afirmativ, eleva va fi mutată la alt liceu în decurs de câteva zile.

Note bune şi prezenţă la ore

Eleva de 18 ani este acuzată şi de faptul că ar fi încercat să racoleze colege de clasă în domeniul videochat-ului. Activitatea ei pare să fie în contradicţie cu imaginea pe care o avea printre profesori, întrucât a terminat primul semestru cu media 8.50 şi avea o singură absenţă.

Eleva neagă acuzaţiile

Tânăra se apără în faţa celor care o arată cu degetul. Ea susţine că a făcut fotografiile respective şi le-a trimis site-ului pentru adulţi, dar că nu a practicat niciodată videochat-ul. Imaginile au apărut iniţial pe un site de ştiri din Constanţa, fiind apoi preluate la nivel naţional.

eleva_videochat_2.jpg

eleva videochat
Eleva ar fi încercat să-şi convingă unele colege să încerce videochat-ul erotic
Foto: reporterntv.ro

eleva_videochat_3.jpg

eleva videochat
Din păcate pentru ea, subiectul ei a ajuns un scandal naţional
Foto: reporterntv.ro

Astăzi se decide soarta elevei acuzate că face videochat ---> http://bit.ly/1K0M1T4

Posted by Click.ro on Sunday, May 10, 2015

Loading...
 
 

Citește și

  • eleva videochat constanta fotografii

    Conducerea Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Constanţa a început o anchetă, după ce mai multe fotografii cu una dintre elevele unităţii de învăţământ, îmbrăcată sumar, au apărut pe un site de adulţi, fata susţinând că ea doar a trimis fotografiile respective, fără a practica videochat-ul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1