«Îi fac cadou nepotului telefonul de la Click!»

Ultima actualizare:

    Nicolae Burlușeanu  este foarte încântat de  premiul câștigat
Nicolae Burlușeanu este foarte încântat de premiul câștigat

Click!MANIA face, în fiecare zi, cititori fericiți. Un pensionar din București s-a ales cu un telefon mobil de ultimă generație după ce a găsit un loz câștigător.

Deși s-a pensionat de mai bine de zece ani, Nicolae Burlușeanu (75 de ani) s-a retras din activitate abia anul trecut. A muncit aproape toată viața ca economist, dar cifrele și bilanțurile l-au obosit. Acum are mai mult timp pentru cei patru nepoți ai săi, pe care îi răsfață în fiecare zi. Nepotul cel mare, care e elev în clasa a VII-a, va primi din partea bunicului un telefon mobil marca Alcatel, pe care cititorul nostru l-a câștigat la concursul Click!MANIA. „Mă bucur că pot să-i fac acest cadou, care vine ca o recompensă pentru anii pe care i-am petrecut citind ziarul. Cred că se va bucura tare mult”, ne-a mărturisit domnul Burlușeanu. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit 4.292 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor este de peste 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, zece premii a câte 5.000 de lei, 40 de premii a câte 1.000 de lei, 400 de premii a câte 300 de lei, 30 de telefoane, 6 aparate de aer condiţionat, 60 de tăvi Delimano, 60 de grill-uri Delimano, 55 de pături pliabile Dormeo, 40 de căşti Hama, 60 de baterii externe, 20 de cărucioare de cumpărături, 10 robinete electrice Delimano, 500 creme Kosmodisc şi 300 de creme Himalaya. În plus, sunt puse în joc 1.620.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net