Idei de petrecere a timpului liber

Citeste tot despre: 

Voca People fac show la Sala ArCuB- ArCuB aduce la Bucureşti o comedie muzicală de senzaţie sau un spectacol unic de teatru vocal - Voca People.

Cei 8 muzicieni - extratereştri, renumiţi în toată lumea, sunt în stare să imite sunetele unei întregi orchestre (tobe, trompete, chitare şi multe altele) fără să folosească niciun instrument. Ei pun în scenă aranjamente muzicale inedite şi interpretări unice ale unui număr de peste 70 de hituri, melodii din toate timpurile. Ultimul lor show susţinut în Bucureşti lor are loc azi, de la ora 20.00, la sala ArCuB. Preţul biletelor este de 80, 120 sau 150 de lei.

Andra şi Iris cântă pentru copiii cu autism

Andra, trupa Iris, Alb Negru, Partizan şi Fabia Sancez şi-au dat întâlnire sâmbătă, 10 noiembrie, la ora 15.00, la Sala Palatului din Bucureşti, pentru a cânta în scop umanitar.

Spectacolul numit Carnavalul Toamnei „Pe aripile Muzicii" are ca scop strângerea de fonduri pentru diagnosticarea a 218 copii cu autism. Biletele au preţuri cuprinse între 20 şi 200 de lei şi se găsesc în reţeaua Eventim.

Florin Busuioc joacă în «Marfă vie»

Marele talent al lui Cehov face ca la 130 de ani de la publicarea nuvelei „Marfă vie" să răsară un nou spectacol de teatru care are la bază opera sa. În el joacă şi prezentatorul de la Pro TV, Florin Busuioc.

Dacă vrei să-l vezi pe scena unui teatru eşti invitat marţi, 6 noiembrie, de la ora 19.00, la sala ArCuB din Bucureşti. Biletele costă 26,5 lei, 35 de lei sau cu reducere, la 15,9 lei.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1