Idei de petrecere a timpului liber

Ultima actualizare:

    Umberto Tozzi
Umberto Tozzi

Umberto Tozzi, pentru prima dată în România- Imposibil să nu cunoaşteţi celebrul hit „Gloria", lansat în urmă cu 30 de ani. Şi cu siguranţă aţi fredonat şi voi „Tiamo", piesa care este şi azi în playlistul radiourilor.

Acum aveţi ocazia să-l ascultaţi în carne şi oase pe celebrul lor interpret, Umberto Tozzi. Va urca pentru prima dată pe o scenă românească sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Preţul biletelor este unul destul de piperat: 250 sau 350 de lei. Dar merită, spun organizatorii. În vârstă de 60 de ani, Tozzi este o legendă a muzicii italiene şi a vândut în toată lumea peste 45 de milioane de discuri.

Dan Puric vrea să se sinucidă- Dan Puric este personajul principal în piesa „Sinucigaşul" - un rechizitoriu tragicomic la adresa egoismului feroce, o farsă în care viaţa nu face nici două parale, iar moartea este speculată în folosul interesului propriu.

Este un spectacol de o actualitate şocantă şi dureroasă despre criza unui om aflat pe valurile crizei societăţii. Dar, în definitiv, este o poveste în care oricine se poate regăsi. Piesa se joacă luni, 10 septembrie, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti. Preţul biletelor este de 85 de lei.

Festival de rock la Câmpulung Muscel- După ce anul trecut Festivalul Posada Rock a fost repus în drepturi, ediţia din acest an va îmbrăca haine noi. Îşi păstrează statutul de festival concurs, dar se va încadra şi în categoria evenimentelor cu participare internaţională.

Pe stadionul municipal din Câmpulung Muscel vor evolua nume ale scenei mondiale şi legende rock autohtone. Festivalul are loc în perioada 7-9 septembrie, de la ora 14.00, preţul biletelor costând 20 sau 40 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net