Iată ce asigură fericirea bărbaţilor şi a femeilor

Ultima actualizare:

Un studiu cerut de organizatia britanica Benenden Health arata ca reprezentantii celor doua sexe au motive diferite pentru care sa fie fericiti. Studiul a vizat 12 aspecte din viata, in general, si a analizat nivelul de fericire si bunastare psihica pe care il aduc acesti factori.

 Rezultatul: samburele multumirii in cazul femeilor si al barbatilor difera semnificativ. Salariul, aspectul fizic si forma corpului sunt trei dintre factorii care asigura un nivel de fericire ridicat la barbati, in timp ce femeile sunt mai implinite daca au o viata sentimentala reusita, o viata frumoasa de familie si satisfactie sexuala ridicata.

 Totodata, barbatii sunt mai vulnerabili in fata opiniei publice. Spre exemplu, lor le pasa mai mult de „cui ii vad ceilalti” decat le pasa femeilor. Barbatii sunt mai multumiti atunci cand sunt apreciati si chiar invidiati pentru siguranta lor financiara si profesionala.

 Studiul a mai aratat ceva inedit: cu cat inaintam in varsta, cu atat suntem mai multumiti de vietile noastre. Astfel, specialistii in psihologie au constatat ca in jurul varstei de 55 de ani omul se simte cu adevarat implinit si fericit, avand un nivel de optimism mult mai ridicat decat in tinere.

 Ce asigura fericirea barbatilor

 1. Salariu

 2. Perspectivele in cariera

 VEZI CONTINUAREA SI CE LE FACE FERICITE PE FEMEI, PE LYLA.RO

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net