Frizer din Galați, snopit în bătaie de un interlop! Motivul incredibil

Ultima actualizare:

    Frizerul a fost bătut chiar în incinta salonuluifoto: captură video ProTV
Frizerul a fost bătut chiar în incinta salonuluifoto: captură video ProTV

Un frizer din Galați a fost desfigurat în bătaie de un interlop care voia să se tundă la el. Bărbatul a intrat în salon și i-a spus victimei să îl tundă, însă răspunsul acesteia l-a scos din minți pe agresor.

Interlopul a început să îl agreseze pe frizer, pe nume Cristian Haulica (39 de ani), lovindu-l cu pumnii și îmbrâncindu-l, potrivit stirileprotv.ro. Deși a fost dat afară, la scurt timp, acesta s-a întors cu fratele lui geamăn și câțiva prieteni, și i-au administrat victimei o bătaie soră cu moartea.

Se pare că motivul încâierării a fost acela că interlopul a cerut să fie tuns imediat, însă pe scaunul frizerului se afla, deja, un bătrân, iar la coadă mai așteptau alte patru persoane. Pentru că a fost refuzat, interlopul l-a luat la bătaie pe Cristian Haulica. „M-a înjurat că era acolo un om în vârstă pe scaun și să îl dau pe domnul de acolo jos de pe scaun, să se tundă el. Că se grăbea. Mai erau încă patru persoane aici, care așteptau și ei la rând”, a declarat victima, ulterior.

Se pare că nu este primul conflict dintre interlop și frizer. „Ăla și încă patru persoane care au venit aici l-au luat la bătaie. M-am speriat, i-am dat afară și, după aia, a venit poliția, a venit salvarea. Ce au cu el, că am înțeles că nu-i prima dată? Chiar nu știu. Prima dată a spus că nu l-a tuns bine, dar acum i-am spus «Măi, dacă nu vă convine cum vă tunde, nu mai veniți la el!»”, a relatat proprietara casei în care este amplasat salonul, Caramfila Nanu.

În cele din urmă, Cristian Haulica a ajuns la spital cu multiple contuzii și traumatisme, cu fractură de mandibulă și cu dinții scoși. Acesta a primit 55 de zile de îngrijiri medicale. În ciuda celor întâmplate, bărbatul susține că a fost sfătuit de polițiști să se împace cu agresorii în schimba unei sume de bani primite din partea lor. Cristian Haulica nu a vrut să accepte „târgul”, așa că a depus o plângere împotriva fraților gemeni care l-au bătut. Acum, cei doi indivizi sunt cercetați pentru loviri și alte violențe.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net