Fotografiile lui Alex Chelba, decedat în Colectiv, sunt expuse la Sibiu

Ultima actualizare:

    Alexandru Chelba a decedat în urma incendiului din clubul Colectiv
Alexandru Chelba a decedat în urma incendiului din clubul Colectiv

Alex Chelba avea numai 33 de ani când s-a stins din viață, în urma tragicului incendiu izbucnit în clubul Colectiv. Era pasionat fotografie și avea o colecție impresionantă de peste 600.000 de imagini. În memoria lui, a fost organizată o expoziție în Sala Mare din Primăria Sibiu.

Organizatorii au ales 41 de fotografii care omagiază viața, „dar mai ales munca unui om care pentru mulți a fost mai mult decât un simplu fotograf, a fost un prieten”, potrivit Mediafax. Organizatorii au trimis un comunicat în cadrul căruia au făcut o scurtă prezentare a lui Alex Chelba.

„Vieţile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. În urma tragediei de la Colectiv s-au pierdut vieţi, alte vieţi au fost zdruncinate din temelii, familii, iubiţi şi prieteni au fost despărţiţi mult prea devreme. Alexandru Chelba avea 33 de ani atunci când accidentul teribil l-a răpit pentru totdeauna dintre noi, lăsând în urma sa amintiri dragi, dar şi peste 600.000 de fotografii realizate în cadrul celor mai mari concerte din România. Imagini care îi redau fidel spiritul, dedicaţia şi pasiunea pentru fotografie", se arată în comunicat.

Organizatorii și-au dorit ca fotografiile lui Alex Chelba să fie expuse, mai ales în contextul în care, pe parcursul vieții, acesta a refuzat, din modestie, să le arate lumii în cadrul unui eveniment oficial.

„Din dorinţa de a-i duce acum munca mai departe, ne-am propus să îl prezentăm pe Alex celor care l-au iubit, dar şi celor care nu au apucat să-l cunoască în timpul vieţii sale, prin prisma unei selecţii de 41 de fotografii dintre lucrările sale. Şi sperăm că şi el ar fi fost de acord cu alegerile noastre, cu atât mai mult cu cât, în timpul vieţii, nu a avut niciodată parte de o expoziţie, modestia şi perfecţionismul său făcându-l să refuze orice iniţiativă de acest gen”, se mai arată în textul comunicatului.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net