FOTO A vrut să moară și a luat cu el 5 suflete nevinovate

Ultima actualizare:

    † George (28 de ani) şi-a anunţat cunoscuţii despre gest printr-o postare pe o reţea de socializareFoto: Facebook
† George (28 de ani) şi-a anunţat cunoscuţii despre gest printr-o postare pe o reţea de socializareFoto: Facebook

Dramă uriaşă provocată de un tânăr bucureştean care a vrut să-şi pună capăt zilelor. A luat cu el în mormânt alte cinci persoane, între care şi un copil, după ce a intrat în plin cu maşina într-un alt autoturism. Teribilul accident a avut loc sâmbătă, pe DN1, în judeţul Prahova.

„Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe, eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine!! Vă iubesc pe toţi! Iartă-mă Doamne pentru ce fac, dar aşa numai rezist să trăiesc”, este mesajul de rămas bun postat de George Dumitru pe Facebook, sâmbătă, în jurul orei 17.00.


    Pe bancheta din spate a maşinii, sinucigaşul îşi amenajase un altar din  poze cu iubita, încadrate de trandafiriFoto: Facebook
Pe bancheta din spate a maşinii, sinucigaşul îşi amenajase un altar din poze cu iubita, încadrate de trandafiriFoto: Facebook

Suferea cumplit din dragoste, iar prietenii au încercat din răsputeri să dea de el pentru a-l opri să facă vreun gest necugetat. Totul a fost în zadar însă. O veste îngrozitoarea avea să vină doar câteva ore mai târziu.

Pe bancheta din spate a maşinii, sinucigaşul îşi amenajase un altar din  poze cu iubita, încadrate de trandafiri
Pe bancheta din spate a maşinii, sinucigaşul îşi amenajase un altar din poze cu iubita, încadrate de trandafiri

Era carnagiu pe DN1, în comuna Floreşti, judeţul Prahova, la kilometrul 81, chiar lângă Biserica Călătorului, iar cel care curmase soarta a încă cinci oameni era chiar prietenul lor. Gherghelaş Robertino Salvadore, 44 de ani, Cioroba Florin, 44 de ani, Cioroba Eduard Mihai, 11 ani, Mocanu Vasilica Nicoleta, 38 de ani şi Buldan Elena Iuliana, 19 ani, se aflau în maşina făcută praf de ”kamikazele” George Dumitru. Toţi se întorceau de la pescuit, iar la volan era Salvadore Robertino.

Acul vitezometrului de la maşina lui George s-a oprit la 180 km/oră
Acul vitezometrului de la maşina lui George s-a oprit la 180 km/oră

La locul tragediei erau ieri risipite foarte multe lucruri ale victimelor, o sticlă de bere aproape plină şi sub o piesă de maşină, două poze ale şoferului sinucigaş, în care acesta apare împreună cu o tânără. Se pare că tocmai despărţirea de această femeie l-a determinat pe George să recurgă la acest gest incredibil.

Florin Cioroba era despărţit de soţie şi îşi luase unul dintre cei doi băieţi cu el, pentru că îi împărtăşea pasiunea pentru peşte. Copiii locuiau cu mama în localitatea Băneşti, aflată la câţiva kilometri de locul tragediei. “Celălalt a rămas acasă şi uite aşa a scăpat. Îl cheamă Leonard, are 14 ani şi a răspuns seara la telefon când au sunat poliţiştii să spună familiei că fratele lui s-a dus. Apoi, cu vocea tremurândă ne-a dat nouă vestea!”, povesteşte plângând Stela Drăguşin, mătuşa micuţului. Salvatore Robertino Gherghelaş şi Florin Cioroba locuiau în Câmpina, la câteva străzi distanţă unul de altul.

La 24 de ore după tragedie, pozele pe care George le aranjase pe bancheta maşinii, erau risipite la locul accidentului
La 24 de ore după tragedie, pozele pe care George le aranjase pe bancheta maşinii, erau risipite la locul accidentului

Pasagerii maşinii lovite de tânăr nu au avut nici o şansă
Pasagerii maşinii lovite de tânăr nu au avut nici o şansă

“Erau foarte buni prieteni. Trebuia să merg şi eu, dar am ezitat, pentru că aveam treabă. Poate Dumnezeu a vrut aşa, pentru că altfel nu mai avea cine să aibă grijă de Cătălin, băiatul nostru!”, ne declară şocată soţia şoferului, Mina Gherghelaş.

Nu mai are putere să se ocupe de cele cuvenite înmormântării aşa că greul a căzut pe umerii băiatului de 20 de ani. Pe strada Luminii locuieşte familia Cioroba. “Florin era în maşină cu prietena lui, fata ei şi unul dintre băieţi. Şi-au pierdut viaţa din cauza unui nebun. Cu ce au greşit?”, spune printre lacrimi Elena, sora lui Florin Cioroba. Corpurile victimelor au fost depuse la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi vor fi ridicate astăzi de rude.

Prietenii au încercat să-l facă să se răzgândească• După ce George a scris pe Facebook că intenționează să-și ia viața, prietenii lui au încercat cu disperare să-l întoarcă din drum, trimițându-i mai multe mesaje, la care, însă, tânărul nu le-a răspuns. Iată o parte dintre acestea:Prieten 1: „George, ce e cu postarea asta? Fii cuminte!”Prieten 2: „George, răspunde la telefon!!!”Prieten 3: „Mie mi-a răspuns, dar nu vorbea. Se auzea ca și când ar fi în mașină”.Prieten 4: „Ce ai, măi, George? Termină cu astea!”

• La un moment dat, unul dintre prieteni le spune celorlați că George a făcut accident și a murit:Prieten 5: „Nu vreau să vă supărați, dar George a făcut un accident grav pe DN1. Uitați-vă pe B1TV”.Prieten 6: „Da, a murit... Doamne, sunt șocat!!!”Prieten 7: „Nu cred nimic. Intră, bă, și răspunde!”

Sean și Brodie Copeland au fost uciși sub privirile îngrozite ale familiei jpeg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net