FOTO Lacrimi după tragedia de pe DN 1: "Am plâns toată ziua după Edu"

Ultima actualizare:

    Eduard Mihai  Cioroba (11 ani)FOTO: SEVER GHEORGHE
Eduard Mihai Cioroba (11 ani)FOTO: SEVER GHEORGHE

Sunt copii, dar trăiesc o adevarată dramă. Prietenul şi colegul lor s-a dus. Acum, plâng fără încetare cu gândul că Edu i-a părăsit pentru totdeauna.

Flori, lumânări aprinse, bilete de adio şi mesajul emoţionant: “Vei rămâne mereu în inimile noastre. Te iubim mult, Edu!” Un adevărat altar a fost amenajat pe banca unde Eduard Cioroba, îngerul de 11 ani, a învăţat în ultimul an. „Copilul luminii”, aşa cum l-au numit profesorii, era elev în clasa a VI-a A, la Colegiul „Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, iar colegii spun despre el că era sufletul clasei. “Edu era vesel, mereu pus pe glume. Un băiat bun, care îşi dorea să ajute copiii nevoiaşi, atunci când se făcea mare. Îl cunosc de când aveam trei ani. Am petrecut multe vacanţe împreună şi îi ştiam toate secretele. Nu pot să cred că un nebun l-a luat de lângă mine” , ne-a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Ioana, care s-a aflat aproape de băiat şi atunci când a pierit.

“Mă aflam la două maşini distanţă de cea în care era el şi am văzut că cel care i-a izbit mergea cu farurile stinse”, povesteşte fata. La fel de îndureraţi sunt şi ceilalţi colegi. „Am plâns mult. Toată ziua ne-am gândit la Edu al nostru. Dimineaţă, am fost cu toţii la biserică şi i-am aprins câte o lumânare”, ne-a spus, tristă, Sofia, colega sa de bancă.

Şi mai tragic este faptul că Eduard nu trebuia să fie în maşina morţii şi a urcat în ea pe ultima sută de metri.

”Alexandra, cea de a doua fiică a Elenei Buldan, trebuia să meargă la pescuit, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Asta a fost soarta lui”, crede Mihai Ungureanu, unchiul băiatului.

Edu ar fi trebuit să fie ieri la şcoală, lângă  colega lui de bancă, Sofia Gavrilescu
Edu ar fi trebuit să fie ieri la şcoală, lângă colega lui de bancă, Sofia Gavrilescu

Tragicul accident a avut loc, sâmbătă seara, la ora 19.40, pe DN1, la km 81. George Dumitru, un bucureştean de 28 de ani, plecase de la o petrecere din Păuleşti spre Sinaia. Era rănit în dragoste şi avea gânduri sinucigaşe. Într-un moment de rătăcire, la 180 kilometri la oră, a tras de volan şi s-a izbit pe contrasens de un BMW. În el se aflau cinci persoane. Cu toţii au murit.

Colegii i-au scris  un mesaj pe  tablă lui Edu
Colegii i-au scris un mesaj pe tablă lui Edu

Surse din cadrul Poliţiei ne-au spus că inima şoferului sinucigaş a fost găsită pe caldarâm, iar motorul maşinii „kamikaze”, în portbagaj. Totodată, cei de la morga din Ploieşti ne-au mărturisit că, în urma autopsiei, au constatat că George nu consumase alcool, aşa cum se vehiculase.


    FOTO: SEVER GHEORGHE
FOTO: SEVER GHEORGHE

«Aveţi grijă pe cine iubiţi»

„Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe, eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-mă Doamne pentru ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc”, este mesajul de rămas bun postat de George Dumitru pe Facebook, sâmbătă, puțin după ora 17.00. Imediat, prietenii săi au început să se îngrijoreze și să încerce să dea de George pentru a-l împiedica să facă vreun gest necugetat. „Sper să fie cea mai proastă glumă, vă rog, spuneți-mi că ați reușit să dați de el”, “Mie mi-a răspuns mai devreme, dar nu vorbea. Se auzea ca și când ar fi în mașină”, curgeau mesajele pe contul lui de Facebook. Nimeni însă nu s-a gândit vreo clipă la nenorocirea care avea să vină 2 ore mai târziu. Era carnagiu pe DN1, în comuna prahoveană Floreşti, la kilometrul 81. Șase oameni sfârșiseră pe șosea, iar cel care curmase viața a cinci dintre ei era chiar prietenul lor.


    FOTO: SEVER GHEORGHE
FOTO: SEVER GHEORGHE

«Şase suflete nevinovate au murit din vina mea»

Ela, femeia care l-a făcut să sufere cumplit pe George Dumitru, este în stare de șoc de când a aflat de teribilul accident. Ea nu s-a ascuns, din contră, la câteva ore de la carnagiul de pe DN1, a ales să posteze un mesaj pe contul ei de socializare pentru a arăta cât de mult o afectează tragedia de sâmbătă seară, pentru care se consideră vinovată.

„Durere, durere, imensă durere pentru că nu am putut să fac mai mult să ajut un om care m-a iubit enorm..... până la moarte . Mă rog la Dumnezeu să îl ierte și să aibă grijă de sufletul lui..... iar eu rămân cu o durere veșnică în inimă că 6 suflete nevinovate au murit din vina mea”, sunt cuvintele scrise de Ela lângă o fotografie în care apare alături de George. Prietenii tinerei au sărit imediat să o convingă că nu este vinovată cu nimic pentru accident. „Dacă vrei să plângi, plângi, dacă vrei să țipi, țipă, dar nu te învinovăți. Nu este vina ta pentru alegerile nimănui”, „Nu ai nici o vină, scoate-ți asta din cap. Ești la fel de nevinovată ca cei 5 din mașina cealaltă”, „Nu te chinui singură. Nu ai de ce. Durerea va rămâne, dar trebuie să ridici capul sus”, sunt o parte dintre mesajele celor care nu contenesc să o susțină pe Ela.

George nu a putut să treacă  peste despărţirea de Ela
George nu a putut să treacă peste despărţirea de Ela

«S-a comportat ca un terorist»

„Acest tânăr nu a avut un comportament nebunesc, ci unul stupid. De obicei, sinucigașii își îndreaptă agresivitatea către ei înșiși, nu către cei din jurul lor, așa cum a făcut acest individ, care și-a ales victimele la întâmplare, la fel ca teroriștii. Tocmai de aceea e un caz aparte. E adevărat, însă, că în cazul sinuciderilor din dragoste, sinucigașul, așa cum spune Freud, nu vrea să se omoare pe el, ci pe cel care i-a provocat suferința. Tocmai de aceea a premeditat totul: a aranjat pozele cu iubita sa pe bancheta mașinii, le-a încadrat cu trandafiri, apoi a postat această imagine pe Facebook, ca ea să vadă și să se simtă vinovată”, a declarat profesorul Florin Tudose, psihiatru.


    Prof. Dr. Florin Tudose, psihiatru
Prof. Dr. Florin Tudose, psihiatru

Trupurile copiilor, luate în sicrie albe de la morgă

Florin  Cioroba (44 ani)
Florin Cioroba (44 ani)

Iuliana  Buldan (19 ani)
Iuliana Buldan (19 ani)

Familiile îndurerate ale celor cinci victime au venit, ieri, la morga Spitalului Schuller, din Ploieşti, pentru a le ridica trupurile. Eduard Cioroba (11 ani) şi Nicoleta Mocanu (19 ani) au fost depuşi în sicrie albe, iar mama fetei, Elena Buldan, iubitul femeii şi tatăl băiatului, Florin Cioroba, şi prietenul acestora, Robertino Gheghelaş, în unele din mahon.

Tatăl şi fiul au fost duşi acasă, în Câmpina, mama şi fiica, la Proviţa de Jos, unde locuiau, iar Robertino, la Capela Muscel, din Câmpina. Toţi vor fi înmormântaţi, joi. Trupul sinucigaşului va fi ridicat azi de o firmă de pompe funebre, care îl va duce la Bucureşti.

Robertino Gheghelaş (44 de ani)
Robertino Gheghelaş (44 de ani)

Nicoleta  Mocanu (38 ani)
Nicoleta Mocanu (38 ani)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net