FOTO El este tatăl biologic al Vioricăi?

Ultima actualizare:
Viorica şi bunicul ei
Viorica şi bunicul ei

Viorica Culea nu vrea să se întoarcă în America până nu îşi cunoaşte tatăl biologic.

UPDATE Răsturnare de situaţie în cazul Vioricăi! Vineri, 17 octombrie, fata a aflat rezultatul testului ADN! Detalii aici.

Tânăra Viorica însoţită de bunicul ei, Viorel, au plecat în căutarea tatălui ei. După ce Francisc, bărbatul despre care se credea că este părintele fetei, a picat testul ADN şi s-a demonstrat că nu el este părintele, bunicul a intrat pe o altă pistă. Este vorba de un bărbat din Brăila pe nume Vali.

Bunicul Viorel vrea să îi găsească nepoatei sale tatăl
Bunicul Viorel vrea să îi găsească nepoatei sale tatăl

Bunicul este convins că Vali, noul bărbat despre care se crede că este tatăl Vioricăi, este părintele biologic al fetei. "Îmi aduc aminte că pe Vali l-am văzut într-o seară când sărea gardul de la mine de acasă. Plus că el şi Viorica seamănă ca două picături de apă", a mai spus bunicul Viorel.

Bunicul Viorel, alături de presupusa bunică şi Viorica
Bunicul Viorel, alături de presupusa bunică şi Viorica

Mama tânărului despre care bătrânul Viorel spune că este tatăl Vioricăi Culea a mărturisit faptul că ea nu crede această poveste, dar fiul ei este pregătit să facă orice test care să demonstreze dacă este sau nu el părintele fetei.

"Eu sinceră să fiu în acea perioadă ştiu că fiul meu nu umbla în părţile alea pe unde locuia Mirela. În acea perioadă Vali al meu era într-o relaţie şi avea copii. Este însă de acord să facă orice test care să demonstreze dacă este sau nu tatăl Vioricăi", a spus mama presupusului tată al Vioricăi.

Viorica alături de vali, presupusul tată
Viorica alături de vali, presupusul tată

"Eu nu am avut nici o treaba cu mama fetei. Mă aflam într-o relaţie în acea perioadă şi nu-mi amintesc să o fi cunoscut pe Mirela, mama naturală a Vioricăi. Sunt de acord să fac testul ADN mâine", a mărturisit bărbatul.


    Viorica alături de vali, presupusul tatăFoto Pro Tv
Viorica alături de vali, presupusul tatăFoto Pro Tv

Viorica a fost adoptată în 1995. Atunci, orfelinatul a fost vizitat de soții Richard și Catherine Magreta, din statul Michigan, SUA. Dintre toți pruncii, soții Magreta au ales o fetiță de un an şi trei luni, cu pielea albă și pistruiată, ochi căprui și păr fin, șaten. Câteva săptămâni mai târziu, Viorica Culea devenea Veronica Magreta, cetățean al orașului Sterling Heights, statul Michigan, SUA.

image
image
image
image
image
image
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net