Fii creativă! E atât de simplu să-ţi decorezi casa!

Ultima actualizare:

    Poţi folosi mai multe metraje, cu modele diferite
Poţi folosi mai multe metraje, cu modele diferite

Te-ai plictisit de aceeaşi simplă cuvertură de pat, husă de canapea sau noptieră? Nu trebuie neapărat să le schimbi, ci doar să le dai puţină „viaţă”.

Personalizează-le, pictează-le, brodează-le cu metraje colorate. Îţi trebuie doar o foarfecă, ac, aţă, eventual o maşină de cusut şi inspiraţie. Designerii IKEA mizează, în acest an, pe creativitatea omului de rând.

simeon stalpnicul png

Noul catalog, lansat în această toamnă, propune soluţii simple pentru cei care doresc să-şi personalizeze căminul. Cum să decorezi un lampadar, cum să brodezi tăblia unui pat, cum să pictezi un dulap, cum să acoperi defectele unei comode banale, toate acestea se pot face atât de simplu şi de ieftin de către oricine are puţin curaj şi imaginaţie.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Materialele textile sunt de bază. Iar asta pentru că sunt accesibile, colorate şi confortabile. De la pernuţe şi covoare până la prosoape, textilele pot da un suflu nou casei tale. Iată câteva idei propuse de specialiştii IKEA.

simeon stalpnicul png

Poţi folosi mai multe metraje, cu modele diferite. Le coşi între ele şi creezi o cuvertură veselă şi originală. Adaugi câteva pernuţe, şi ele pline de culoare, şi atmosfera s-a înviorat.

Comoda cea veche a primit şi ea o „faţă" nouă. Defectele i-au fost acoperite cu metraje colorate. A fost nevoie doar de un capsator, materiale şi foarfecă.

Fâşii din metraje cu imprimeuri au fost înfăşurate în jurul picioarelor măsuţei de cafea. La fel s-a întâmplat şi cu tăblia patului. Ingenios şi distractiv!

Pernuţele pot fi şi ele brodate, folosind tot felul de aţe colorate. Ia-ţi un model sau fă-ţi singură un desen, în funcţie de inspiraţie şi de stilul casei!

Iată boxele care se asortează cu mobila!

Boxelor le stă foarte bine într-un design hi-tech, inspirat din tehnologie. Însă pentru cei care iubesc stilul rustic, pe culorile calde ale lemnului, există boxe care se pot integra perfect în acest cadrul.

Philips a creat o ediţie limitată de boxe de lemn, care oferă eleganţă unei astfel de încăperi. Pe lângă modelul lor inspirat din nişte vase rustice, ele creează un efect acustic impresionant, sunetul radiază în toate direcţiile prin reducerea rezonanţelor interne, eliminarea vibraţiilor şi distorsionării sunetului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net