Fetiță din Suceava, bătută și înfometată de asistenții maternali! Vecinii au alertat autoritățile

Ultima actualizare:

    O fetiță din Suceava a fost umiliă și înfometată de părințiFoto: Pixabay
O fetiță din Suceava a fost umiliă și înfometată de părințiFoto: Pixabay

Revoltător! O fetiţă de 12 ani din Suceava, care a fost luată cu poliţia din grija asistenţilor maternali, trăia de ani de zile o adevărată dramă. Minora a fost bătută, umilită și înfometată de părinții ei, de mai mulți ani. Totul a ieşit la iveală după ce vecinii îngroziţi de ţipetele copilei au sesizat autorităţile.

O copilă de 12 ani, din Botoşani, aflată în plasament simplu la o familie din Suceava, a fost salvată de vecini şi poliţişti din mâinile asistenţilor maternali care o abuzau.

Fetița a fost preluată în regim de urgență și dusă într-un centru de primire a minorului în regim de urgență, iar cazul a ieșit la iveală după ce un copil a înregistrat sunetele din timpul unei bătăi la care era supusă fetița, săptămâna trecută.

Înregistrarea cu pricina a ajuns la mai mulți cunoscuți, apoi la diriginta fetei, care, alături de alți vecini, a sunat la DGSPAC pentru a veni cineva la fața locului. Se pare că fata a fost bătută în repetate rânduri, în ultimii ani, a fost umilită și ținută flămândă. Când plecau de acasă, părinții o încuiau în casa ore întregi. 

Maria a fost examinată de medici şi apoi cazată în Centrul de Primire a Copiilor în Regim de Urgenţă. Medicii legişti au eliberat un certificat medico-legal pe numele său, iar asistenţii DGASPC au formulat o plângere la Poliţie împotriva agresorilor. Poliţiştii au început deja o anchetă şi printre martorii care vor fi chemaţi să dea declaraţii este şi diriginta Mariei, scrie adevarul.ro.

În ziua în care Maria a ajuns în grija DGASPC, asistenţii maternali au venit la sediul instituţiei,  şi au explicat că au vrut să-i îndrepte caracterul fete.Aceștia le-au dat o explicație halucinantă autorităților. Ei susțin că s-au comportat așa cu ea pentru că fetița refuza unele feluri de mâncare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net