Fetiță de cinci ani agresată sexual la locul de joacă, în Tecuci, la câțiva metri de mama ei. Agresorul mai are antecedente

fetita.jpg

Fetita
Fetița i-a spus mamei sale că a fost atinsă în zonele intime de un bărbat necunoscut
Foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Înfiorător! O fetiță de cinci ani din Tecuci a fost victima unei agresiuni sexuale într-un parc din oraș, unde se afla împreună cu mama ei. Incidentul s-a petrecut marți, 11 mai, în jurul orei 14.40

Mama fetiței a fost cea care a sunat la 112 și a reclamat că fiica ei a fost atinsă în zona intimă de un bărbat necunoscut care, ulterior, a fugit. Potrivit polițiștilor, totul s-a petrecut într-un moment de neatenție al mamei. După ce a aflat ce s-a întâmplat, femeia a sunat la 112, relatează observatornews.ro.

Agresorul a dispărut, dar a fost identificat de polițiști, în persoana unui bărbat de 35 de ani. Se pare că acesta are antecedente și acum este căutat pentru a fi anchetat. Polițiștii tecuceni au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de agresiune sexuală.

Loading...
 
 

Citește și

  • Toţi părinţii încearcă să-şi apere copiii de abuzatori, dar este o misiune dificilă atunci când nu ştii cum să-i identifici. Părinţii încearcă adesea să-şi dea seama cum arată un pedofil, cum gândeşte sau cum vorbeşte. Mulţi dintre ei se ascund sub aparenţe perfecte: au familii, servicii, funcţii, o anumită poziţie socială. Totuşi, există câteva indicii care îi pot da de gol şi pe care orice părinte ar trebui să le ştie.

  • fetita_rapita_mihaela.jpg

    Cazul fetiței de 11 ani din Dâmbovita răpită și ucisă de un pedofil olandez a adus în atenție o realitate cruntă. Copiii nesupravegheați sunt în pericol. Pedofilii dau târcoale locurilor unde își petrec timpul micuții și atacă atunci când ne așteptăm mai puțin. Specialiștii spun că orice părinte poate evita adevărate tragedii dacă va ține cont de câteva reguli de bun-simț.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1