Fetiţa de 4 ani din Dâmboviţa, spânzurată de tatăl său fiindcă îl înşela nevasta, condusă pe ultimul drum

Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au găsit pe  Vasile (30 de ani) şi  † Florentina (4 ani),  legaţi de gât unul lângă altul (FOTOGRAFII: IONUŢ DIMA)
Poliţiştii i-au găsit pe Vasile (30 de ani) şi † Florentina (4 ani), legaţi de gât unul lângă altul (FOTOGRAFII: IONUŢ DIMA)

Fetiţa de doar patru anişori, victimă a răzbunării unui părinte de 30 de ani, a fost condusă, sâmbătă, pe ultimul drum, de rudele care ţineau la ea. Fetiţa a fost spânzurată joi, în pădurea de la marginea satului, de tatăl ei, supărat că soţia sa îl înşela cu un alt bărbat dintr-un sat vecin.

Un bărbat din comuna Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, şi-a spânzurat fetiţa în vârstă de patru ani, după ce s-a certat cu soţia sa pe care o bănuia că-l înşeală.

După ce şi-a spânzurat copilul, bărbatul şi-a pus şi el ştreangul de gât, însă trăieşte. El a ajuns în comă la spital.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, s-a certat joi dimineaţă cu femeia pe care o suspecta că îl înşeală de mai bine de două săptămâni. După ceartă, bărbatul s-a urcat în căruţă, spunând că pleacă la un prieten, dar a luat-o cu el şi pe fetiţa în vârstă de patru ani pe care o au împreună, şi a plecat în pădure, unde a spânzurat copilul. Înainte de a-şi ucide cu sânge rece fetiţa, bărbatul a sunat-o pe sora sa să-i spună unde este şi ce are de gând.

Aici au fost găsiţi fetiţa şi tatăl ei.

„A sunat-o pe sora lui când era în pădure şi i-a spus ce are de gând, că vrea să se spânzure. Din cauza femeii lui, care îl înşela. Sora lui a încercat să îl potolească la telefon, dar nu era chip. La cinci minute l-a sunat din nou, dar nu mai răspundea. Prima dată, copilul a fost spânzurat. Apoi s-a spânzurat şi el. Nu credeam niciodată că putea să facă asta. Nu a zis nimic. Ce copil de nota zece era fetiţa aia. Acum trei zile a venit la mine, am stat de vorbă cu el, dar nu mi-a zis nimic", povesteşte Cristian Feraru, cel mai bun prieten al bărbatului.

Sora acestuia nu a reuşit să-l facă să îşi ia gândul de la necazuri şi a sunat la 112. Bărbatul a fost dus la spital, fiind în viaţă, însă copila nu a mai putut fi salvată.

„Nu a plecat cu nimic în căruţă. A spus că se duce la un prieten. Nu mă aşteptam la gestul ăsta. Din cauza ei s-a întâmplat. A fugit cu un băiat din Cazaci. D-asta s-a spânzurat. Nu înţeleg ce a avut cu copilul. I-am găsit legaţi de gât unul lângă altul. I-am găsit pentru că i-a spus surorii noastre unde este", a declarat Gheorghe Istrate, fratele bărbatului.

Tatăl criminal


    Poliţiştii i-au găsit pe  Vasile (30 de ani) şi  † Florentina (4 ani),  legaţi de gât unul lângă altul (FOTOGRAFII: IONUŢ DIMA)
Poliţiştii i-au găsit pe Vasile (30 de ani) şi † Florentina (4 ani), legaţi de gât unul lângă altul (FOTOGRAFII: IONUŢ DIMA)

„Avem indicii că moartea copilei este legată de neînţelegerile dintre părinţi. Avem şi indicii că în actul de violenţă care a generat moartea minorei este implicat tatăl său, cel puţin prin prisma faptului că în dimineaţa acestei zile a plecat însoţit de copilă, iar membrii familiei i-au găsit pe cei doi în preajma unui copac unde s-a efectuat cercetarea la faţa locului. Minora este decedată, iar tatăl acesteia a fost transportat la spital. Se pare că se află în afara oricărui pericol în ceea ce priveşte decesul. Continuăm cercetările ca să stabilim toate împrejurările în care a decedat minora şi, eventuale legături şi implicarea celor suspecţi, în principal tatăl minorei", a declarat şeful secţiei Urmărire Penală, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, procurorul Dorel Stănescu.

Bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net