Fetiţă de 10 ani, răpită, violată şi ucisă de iubitul surorii mai mari

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O copilă de 10 a fost omorâtă chiar de cel care trebuia să-i fie ca un frate. Crima a avut loc în oraşul Satu Mare, iar corpul lui Vivien Dragoş a fost găsit într-un sac, la marginea unui lac secat, la câteva zile de când familia o dăduse dispărută.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare, Ana Petric, a oferit detalii agenţiei Mediafax.

"Cadavrul fetiţei a fost găsit vineri, la ora 16.30, de poliţişti, într-un sac de plastic, la marginea unui lac secat, numit Lacul Cubic, din municipiul Satu Mare", a spus Petric.

Anchetatorii au audiat mai multe persoane, inclusiv pe membrii familiei, iar un tânăr care, potrivit unor surse judiciare, ar fi concubinul surorii mai mari a fetiţei a dat declaraţii care au generat suspiciuni.

Cadavrul lui Vivien Dragoş a fost găsit la doar un km de casă (Foto: portalsm.ro)

simeon stalpnicul png

Luat la întrebări de poliţişti şi procurori, el a recunoscut că a ucis-o pe fetiţă şi i-a condus pe anchetatori la locul unde abandonase cadavrul.

"Suspectul este un bărbat de 23 de ani şi şi-a recunoscut faptele. Acesta a convins-o pe fetiţă să-l însoţească într-o cocioabă de la marginea oraşului, a violat-o şi apoi, pentru a ascunde faptele, a strangulat-o şi a aruncat cadavrul la marginea unui lac. Bărbatul a participat, alături de alte persoane, la căutările fetiţei", a spus Gabriela Pop, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Satu Mare.

Bărbatul a fost arestat şi este acuzat de viol şi omor deosebit de grav.

Fetiţa a dispărut duminica trecută, după ce a plecat singură spre Biserica "Constantin şi Elena" din Satu Mare, unde oamenii aflaţi în nevoie primesc o masă caldă, după slujbă.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net