Fată de 9 ani dispărută în Timișoara, de mai bine de două zile! Polițiștii cer ajutorul oamenilor

Ultima actualizare:

    Mirela Szucs este de negăsit de mai bine de 48 de oreFoto: Politia Română
Mirela Szucs este de negăsit de mai bine de 48 de oreFoto: Politia Română

O fetiță de 9 ani a fost dată dispărută şi este căutată cu disperare de părinţi şi Poliţie. Mirela Szucs este de negăsit de mai bine de 48 de ore. Poliția din Timișoara a cerut ajutorul oamenilor pentru găsirea ei. Mirela Szucs are următoarele semnalmente: înălțime de 1.28 m, aproximativ 24 kg, păr șaten, față ovală și ochii căprui.

Fetița a dispărut pe 26 august, după ce a plecat dintr-un parc din Timișoara într-o direcție necunoscută. Copila nu a mai fost văzută de atunci. 

La data de 27 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 9 ani, din municipiul Timișoara.

Apelul poliției

„La data de 26 august a.c., Szucs Mirela ar fi plecat din zona parcului Bucovina din municipiul Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit", transmite Poliţia Română într-un comunicat. Fetiţa are ca și semne particulare pete pe față, sub ochiul stâng și în jurul gurii, potrivit observator.tv.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea copilei sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție, mai transmis poliţiştii din Timişoara.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net