Fă-ţi singur balsamul de rufe

Ultima actualizare:

Prepară balsamul din bicarbonat şi oţetAmestecă bine două măsuri de oţet alb, două măsuri de bicarbonat şi patru măsuri de apă într-un recipient. Când speli rufe, agită bine recipientul şi pune puţin din el (cam o ceşcuţă mică) în compartimentul pentru balsam al maşinii de spălat.

Foloseşte oţet alb şi balsam de păr Pune într-un lighean şi amestecă o măsură şi jumătate de balsam de păr, două măsuri şi un sfert de oţet alb, patru măsuri şi jumătate de apă călduţă. Păstrează soluţia într-un recipient de plastic şi agit-o bine înainte de folosire.

Scoate mirosul din prosoape cu amoniac Prosoapele şi cârpele de praf sau de spălat pe jos trebuie spălate cu apă cât mai fierbinte. Detergentul şi apa fierbinte scot murdăria, însă pentru a elimina mirosul ai nevoie de oţet sau amoniac, pe care le torni în compartimentul pentru balsam al maşinii de spălat. Aşează-le la uscat într-un loc cât mai aerisit, dacă este posibil afară.

Uleiuri esenţiale pentru rufe proaspăt călcate Pentru rufele care se calcă, există încă o soluţie, dacă le vrei parfumate. Foloseşte un fier de călcat cu abur şi pune în compartimentul de apă şi câteva picături de ulei esenţial sau chiar din parfumul preferat. Din când în când, udă rufele cu puţină apă parfumată. Ai grijă ca uleiul sau parfumul să fie foarte diluat ca să nu lase pete sau alege o variantă incoloră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net