Fă Revelionul în casa Elodiei!

Ultima actualizare:

    Casa bunicilor a fost  renovată de Robert,  fratele avocatei
Casa bunicilor a fost renovată de Robert, fratele avocatei

Dacă doriţi o vacanţă într-o locaţie inedită, poftiţi în casa în care a copilărit avocata dispărută Elodia Ghinescu! Casa bunicilor a fost renovată şi urmează să intre în circuitul turistic.

Celebra avocată dispărută, Elodia Ghinescu, a copilărit în localitatea Cândeşti, judeţul Argeş, la bunici.

Robert Ghinescu, fratele celebrei Elodia
Robert Ghinescu, fratele celebrei Elodia

Robert Ghinescu, fratele celebrei avocate Elodia, vrea să îşi deschidă o afacere în turism. A renovat casa bunicilor în care au copilărit el şi Elodia şi doreşte să deschidă aici o pensiune. Fără să o spună direct, speră că îi va fi de folos notorietatea dispariţiei Elodiei, ucisă misterios de soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă.

”Într-adevăr, am renovat casa bunicilor, iar în memoria tatălui nostru, care a murit acum şase ani, i-am spus Casa de vacanţă «La Ticu». Se află la 9 km de Câmpulung Muscel, în localitatea Cândeşti. Aici am copilărit eu şi sora mea, la bunici. Casa stătea degeaba, într-o zonă superbă. Era păcat să se ruineze. Am decis să ridic un etaj, dar lucrările nu s-au terminat. În total sunt 13 camere, dar doar şase pot fi locuite în condiţii bune, cu televizor, băi, livadă, foişor, grătar, chiar lângă pădure. În apropiere se află trei păstrăvării. Casa de vacanţă nu este încă în circuit turistic pentru că nu este terminată, de aceea nici nu am tarife de cazare. Dar, am anunţat prietenii şi cunoscuţii că pot să meargă când vor, cu condiţia să mă anunţe din timp. În această vară, am avut doar doi musafiri care au dorit să petreacă un weekend la un grătar în mijlocul acestui peisaj de vis. Pentru moment, nu prea mă pot ocupa de continuarea renovării pentru că am serviciu - sunt profesor de Religie, şi o mică afacere”, a explicat, pentru Click!, Robert Ghinescu, fratele celebrei Elodia.

Cele şase camere  funcţionale păstrează  mobila şi covoarele  din timpul copilăriei  avocatei
Cele şase camere funcţionale păstrează mobila şi covoarele din timpul copilăriei avocatei

Elodia Ghinescu
Elodia Ghinescu

Ucisă de soţul poliţist

Cristian Cioacă,  condamnat la 18  ani de puşcărie
Cristian Cioacă, condamnat la 18 ani de puşcărie

Femeia ”s-a evaporat” misterios în seara zilei de 29 septembrie 2007, din apartamentul lor din Braşov. A început o anchetă uriaşă, căutări în râpele din judeţul Braşov, în Lacul Vidraru şi în minele părăsite, în judeţele învecinate, dar şi în Dubai şi Germania, unde Cristian Cioacă spunea că ar fi fugit Elodia. Cazul a fost intens mediatizat, în special de postul de televiziune OTV, la emisiunile Dan Diaconescu în Direct, timp de 239 de zile consecutiv. La 12 februarie 2009, Elodia Ghinescu a fost declarată oficial decedată, dar Cristian Cioacă a fost acuzat de uciderea soţiei sale şi condamnat în 18 iunie 2014, la 18 de ani şi patru luni de închisoare, după ce o altă instanţă îl condamnase la 21 de ani după gratii. De atunci, găseşte tot felul de motive pentru redeschiderea dosarului.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net