Experimentul unui român vaccinat: S-a izolat în casă cu 3 bolnavi de COVID, dar el nu s-a infectat

vaccinat1.jpg

Bogdan Grădinaru cu soția
Bogdan Grădinaru nu s-a ferit deloc de soția și copiii bolnavi. Concluzia: „la mine, vaccinul a funcționat”
foto: Facebook/Arhiva personală

Vaccinul funcționează! Ne-o demonstrează un bărbat din Balotești, Ilfov, a cărui familie s-a îmbolnăvit de COVID-19. El, imunizat fiind cu ambele doze, a decis să nu se ferească deloc de soție și de cei doi copii. S-a izolat cu ei în casă, timp de două săptămâni, vrând, astfel, să testeze eficacitatea serului. Rezultatul experimentului: el nu s-a infectat.

Bogdan Grădinaru a povestit pe pagina sa de Facebook că atât soția, cât și cei doi copii gemeni ai lor au trecut prin experiența COVID. Nu erau vaccinați. Din fericire, el apucase să se imunizeze și, astfel, a decis să se izoleze în casă, alături de ei. „Primele simptome ale COVID-ului în familie au apărut la David, băiețelul meu de 4 ani și 9 luni. Credeam că e un streptococ. După două zile, a început și soția să aibă simptome, alături de fetiță. A fost un cocktail de simptome: dureri de cap, de gât, arsuri la nivelul superior al plămânilor, febră. Testele lor au ieșit pozitive. După 3 zile, simptomele au continuat cu dureri de stomac, de burtă, greață. După alte 3 zile și-au pierdut mirosul, gustul, pofta de mâncare”, și-a început Bogdan povestea.

„Am folosit tacâmurile lor, ne-am pupat”

Dacă tot a trecut prin această experiență neplăcută, a decis să testeze eficacitatea vaccinului pe care îl făcuse și să se izoleze în casă cu familia infectată. „Nu ne-am protejat în interiorul casei, am utilizat inclusiv tacâmurile lor, am dormit cu ei, ne-am pupat... M-am expus total pentru a vedea dacă am anticorpi”.

S-a testat din trei în trei zile

Din trei în trei zile, își făcea câte un test rapid, iar rezultatele au ieșit de fiecare dată negative. „Pe mine a funcționat, sistemul meu imunitar a făcut față cu brio alături de 3 bolnavi. Asta deși în ultimii doi ani am făcut atât gripă de tip A, cât și tip B, deci «îmi plac» virozele. Concluzia e simplă: treceți peste temerile false și vaccinați-vă. E un proces simplu și foarte benefic. Haideți să ne ajutăm reciproc, astfel încât cel târziu până în iunie să stopăm în mare parte pandemia!”, ne îndeamnă bărbatul. Acum urmează să se ocupe de familia care a trecut prin boală, cu simptome medii spre ridicate. „Copiii au rămas cu o tuse seacă, urmează să facem niște analize la inimă, plămâni și creier. Sperăm să iasă bune”, anunță el.

Loading...
 
 

Citește și

  • amna pe patul de spital

    Cântăreața Amna (37 de ani) a ajuns la spital, fiind infectată cu noul coronavirus. Artista a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, chiar de pe patul de spital.