Evacuaţi din supermarket din cauza unor scurgeri de gaze

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se putea întâmpla o tragedie! Patruzeci de persoane din Ploieşti au fost evacuate de urgenţă, joi după-amiază, din incinta unui supermarket, din cauza unor scurgeri de gaze.

Incidentul a fost produs de o şoferiţă care a dat cu spatele, autoturismul a lovit şi a avariat o conductă de gaze, iar acestea au pătruns în magazin prin gurile de aerisire ale clădirii. La faţa locului au ajuns de urgenţă pompierii care au instituit un perimetru de protecţie şi au interzis curioşilor accesul. Ulterior, în zonă au venit şi reprezentanţi ai companiei Distrigaz, care au oprit alimentarea conductei avariate. În urma incidentului nu a fost nimeni rănit, însă atât angajaţii supermarket-ului situat în cartierul de vest din Ploieşti, pe strada Gh. Grigore Cantacuzino, cât şi clienţii acestuia au tras o sperietură de zile mari. Poliţiştii au deschis o anchetă.


    Clienţii şi angajaţii au aşteptat  ca specialiştii să facă verificări
Clienţii şi angajaţii au aşteptat ca specialiştii să facă verificări
image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net