El e singurul student din România, care a reuşit să intre cu media 10 la Automatică şi Calculatoare!

bogdan-dumitrescu.jpg

Bogdan Dumitrescu
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bogdan Dumitrescu, din Târgu Jiu, este singurul candidat din România care a intrat în acest an cu media 10,00 de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Politehnicii din Bucureşti, considerată cea mai dificilă din ţară.

Acesta a obţinut media 10 la Bacalaureat, la care s-au adăugat notele perfecte obţinute la admitere, la Informatică şi Matematică. Bogdan a absolvit Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Târgu Jiu. „Rezultatul obţinut la Bacalaureat nu a avut un procentaj atât de mare în media de admitere, astfel că după Bacalaureat m-am pregătit serios în cele trei săptămână rămase până la admitere, pentru că 20%, cât a contat rezultatul de la Bacalaureat, nu a fost un procentaj atât de mare, iar diferenţa ar fi făcut-o admiterea. Eu m-am pregătit pentru orice tip de subiecte. Mi-a dorit această medie, pentru că sunt un perfecţionist“, a povestit Bogdan pentru Adevărul, cum a reuşit să obţină media 10 la Admiterea la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

„Mai am multe de învăţat“

Bogdan a mai fost admis la Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti, la Universitatea de Vest din Timişoara şi la Politehnica din Timişoara. El a optat să urmeze cursurile Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, pentru că vrea să înveţe mai multe despre domeniul Informaticii. „Am dorit să merg la Politehnică pentru că sunt patru ani şi consider că mai am multe de învăţat, sunt mai multe ore şi a mai multe de învăţat".

Citește pe www.adevarul.ro ce spun profesorii despre Bogdan


 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5