El e îndrăgostitul care i-a dat 70.000 de lei unei necunoscute

Ultima actualizare:

    Vlad Gabriel Mitrache  a căzut în mrejele unei  individe fără scrupule
Vlad Gabriel Mitrache a căzut în mrejele unei individe fără scrupule

Amorul e orb! Monica Petcu, o tânără din Buzău acuzată că l-a înşelat pe fiul unui celebru medic pediatru din Prahova, şi-a aflat pedeapsa. Femeia ar putea ajunge după gratii şi are de plătit nu mai puţin de 70.000 de lei, prejudiciul cauzat bărbatului care s-a îndrăgostit de ea pe internet. Cei doi nu se văzuseră niciodată.

Naivitate! Monica Petcu, în prezent arestată într-o altă cauză, a ajuns în faţa anchetatorilor de la Câmpina după ce a fost reclamată de Vlad Gabriel Mitrache (50 de ani). Bărbatul a dezvăluit că a cunoscut-o pe tânără prin intermediul unei reţele sociale. Pentru o perioadă, cei doi au avut o relaţie la distanţă, iar lucrurile păreau că evoluează spre o poveste cu final fericit, scrie adevarul.ro. Totul s-a năruit când Gabriel şi-a invitat iubita la Câmpina, pentru a se cunoaşte şi în viaţa reală. Monica l-a sunat însă din Ploieşti şi i-a spus că a fost jefuită într-o gară din oraş, motiv pentru care nu mai are bani de tren. Galant, bărbatul s-a oferit să o ajute şi i-a trimis în cont o sumă suficientă pentru a cumpăra biletul de tren. Întâlnirea nu a avut loc niciodată, întrucât femeia a invocat tot felul de scuze.

După acest episod care ar fi trebuit să nască semne de întrebare, tânăra din Buzău a continuat să-i ceară bani viitorului său soţ. Motivele? Fie pentru a le dovedi rudelor sale că bărbatul este înstărit şi că o poate întreţine, fie pentru a demonstra că are intenţii serioase. Iniţial, Gabriel, fiul unui doctor celebru din Câmpina, a acceptat să-i trimită fetei sumele de bani solicitate, dar s-a oprit când şi-a dat totuşi seama că lucrurile nu sunt în regulă. Pentru că nu a mai primit bani, individa a schimbat tactica şi au început ameninţările cu moartea sau cu anchete penale. Gabriel a fost avertizat de femeie că, dacă nu va continua să-i trimită bani, va fi anchetat de “procurori de la siguranţa naţională” şi că mama sa va suferi un accident de maşină. Temându-se pentru viaţa mamei, bărbatul a ajuns să vândă bunuri de valoare pentru a face rost de banii solicitaţi de escroacă. În total, el a virat în contul pus la dispoziţie de tânăra din Buzău peste 70.000 de lei. Teroarea s-a oprit când bărbatul şi mama sa au cerut ajutorul autorităţilor.

Escroaca a flirtat  cu victima pe  o reţea socială
Escroaca a flirtat cu victima pe o reţea socială

Monica Petcu a fost trimisă în judecată acum un an şi jumătate, iar Judecătoria Câmpina a finalizat procesul în această lună. Femeia a fost condamnată la patru ani şi două luni de închisoare, la plata a 70.190 lei daune materiale şi la plata a 5.000 lei daune morale, după cum arată portalul instanţelor de judecată. Decizia Judecătoriei Ploieşti nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa superioară.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net