Ei i-au aruncat lui Daniel canapeaua în cap

Ultima actualizare:

    Canapeaua s-a rupt  în momentul în care a căzut peste DanielFoto: stirileprotv.ro/Facebook
Canapeaua s-a rupt în momentul în care a căzut peste DanielFoto: stirileprotv.ro/Facebook

A avut zile de la Dumnezeu! Daniel Totoi, băiatul de 7 ani, căruia doi indivizi i-au aruncat în cap o canapea, are dureri mari de spate şi încă este în stare de şoc. Între timp, bărbaţii care erau cât pe ce să-l omoare, sunt cercetaţi penal.

Incidentul petrecut, joi (21 mai), în municipiul Hunedoara a şocat o ţară întreagă, deşi nu e nici o noutate că unii români obişnuiesc să arunce pe geam gunoiul, bradul de la Crăciun şi chiar obiecte de mobilier.

Cei doi indivizi din Hunedoara spun că s-au asigurat  înainte să-i dea drumul piesei de mobilier de la etajul doi
Cei doi indivizi din Hunedoara spun că s-au asigurat înainte să-i dea drumul piesei de mobilier de la etajul doi

Până joi, însă, nimeni nu a fost rănit. Daniel Totoi (7 ani) a fost pe punctul să-şi piardă viaţa, în momentul în care doi vecini de bloc au aruncat de la etajul doi o canapea.

Bărbaţilor de 36 de ani le-a fost lene să care canapeaua, aşa că, spun ei, s-au asigurat că nu trece nimeni prin dreptul blocului, şi i-au dat drumul de la balcon. „A fost doar un accident minor, nu s-a întâmplat nimic grav”, spun cei doi indivizi, ambii de 36 de ani.

Băieţelul este  internat la Deva
Băieţelul este internat la Deva

Numai că lucrurile n-au stat chiar aşa. Daniel se juca şi chiar în acel moment trecea în fugă prin faţa blocului de pe strada Eliberării. Canapeaua l-a izbit în spate şi l-a pus la pământ, inconştient. Acum, copilul e internat la Deva şi, deşi starea lui e stabilă, are dureri mari de spate. „I s-a făcut un computer tomograf la coloana cervicală care a arătat cât de norocos este”, a declarat şeful UPU de la Spitalul Judeţean Deva, dr. Tănase Popa. Lângă Daniel stă, în permanenţă, mama care spune că micuţul „nu doarme noaptea, din cauza durerilor la spate. E şi în stare de şoc şi se scutură ca şi cum ar vrea să arunce canapeaua de pe umeri”.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net