«E al doilea premiu de la Click!MANIA»

Ultima actualizare:
Vasile Parău s-a ales cu  un aspirator de la Click!
Vasile Parău s-a ales cu un aspirator de la Click!

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA. Bani, telefoane, tablete, aspiratoare, vase de bucătărie şi mii de alte surprize ajung zilnic în casele cititorilor noştri fideli.

Nicolae Diţă (86 de ani) se poate considera un cititor norocos. Bucureşteanul este la al doilea câştig cu Click!MANIA. Acum doi ani, cititorul nostru s-a ales cu 2.000 de lei după ce a dezlipit un loz cu trei simboluri identice. „Ziarul vostru îmi poartă noroc. Este al doilea câştig pentru mine. Primul a fost mai consistent, dar nici al doilea nu-i de lepădat”, ne-a spus pensionarul, care a câştigat 300 de lei. Premiul a picat la ţanc, pentru că peste câteva zile Nicolae va împlini 87 de ani.

„Uite că ziarul preferat mi-a adus primul cadou. Nici nu ştiu ce o să fac mai întâi cu banii. Ce nu-i trebuie unui pensionar? Probabil o să-i păstrez pentru masa de Paşte”, ne-a spus bărbatul. Vasile Parău (42 de ani) a ajuns şi la el la redacţie cu un loz norocos. Bărbatul s-a ales cu un aspirator performant. „Este primul meu câştig şi va rămâne în familie. Soţia are aspirator, aşa că pe ăsta o să i-l facem cadou soacrei”, ne-a spus bărbatul, care lucrează în construcţii. Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi, dacă ai trei simboluri identice, ai câştigat! Sunt în joc o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize. În total, Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei.


    Vasile Parău s-a ales cu  un aspirator de la Click!Foto: Click!
Vasile Parău s-a ales cu un aspirator de la Click!Foto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net