Drama fetei de 15 ani violate de poliţişti în Călăraşi. Tatăl a plecat din ţară, iar mama a vrut să scape de ea

Ultima actualizare:

    Fata violată de poliţişti a fost dusă înapoi la centrul de plasament, unde a povestit ce i s-a întâmplatFoto: resistviolence.com
Fata violată de poliţişti a fost dusă înapoi la centrul de plasament, unde a povestit ce i s-a întâmplatFoto: resistviolence.com

A fost abandonată de familei în urmă cu doi ani şi jumătate şi de atunci fuge în mod constant din centrul de plasament din judeţul Călăraşi unde a fost dusă. La fel s-a întâmplat şi miercuri, când o fată de 15 ani a trăit un coşmar: a fost violată de poliţiştii care trebuiau să o ducă înapoi.

Poliţiştii acuzaţi de viol, Adrian Nicuşor Şerban şi Daniel Florentin Dumitriu, de la Ordine Publică, au fost arestaţi preventiv, vineri seară (7 august). Ei au primit 30 de zile de închisoare, decizia fiind definitivă după respingerea contestaţiei, informează Mediafax.

Abuzul sexual s-ar fi petrecut miercuri seară, pe un câmp situat la aproximativ un kilometru şi jumătate - doi kilometri de municipiul Călăraşi, în perimetrul unui fost poligon de trageri.

Poliţiştii ar fi abandonat-o pe adolescentă în fosta unitate de trageri, ea fiind găsită de un cioban care a dus-o la spital, iar medicii au sunat la 112 şi au anunţat cazul. Fata de 15 ani fugise, luni, din Centrul de plasament ”Sfântul Ştefan” din comuna Perişoru, unde se afla din februarie 2013, când a fost abandonată de familie.

O famile destrămată

Fata de 15 ani este din comuna Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, şi a fost adusă la centrul de plasament în februarie 2013, de către mama sa, care a abandonat-o şi a rămas doar cu fratele mai mic al acesteia. Femeia îşi caută foarte rar fiica în centrul de plasament şi nu mai locuieşte în judeţul Călăraşi.

Paul Dragu, şeful centrului de plasament, a spus că, de cele mai multe ori atunci când se întâlnesc, tânăra şi mama ei se ceartă. Potrivit aceleiaşi surse, tatăl fetei este plecat la muncă în Spania.

Până acum, adolescenta a fugit de peste 300 de ori de la Perişoru. Ea este cazată într-una dintre cele opt vile rezidenţiale ale centrului, iar “evadările” sunt înlesnite de faptul că există un singur paznic pentru tot centrul.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net