Doi tineri au fost înghițiți de marea agitată în Costinești

Ultima actualizare:

    Tânăra nu a mai  putut fi salvată  de medici
Tânăra nu a mai putut fi salvată de medici

Weekend negru la Costinești. Ieri dimineață, în jurul orei 5.00, o tânără de 21 de ani, din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, a ieșit cu prietenii pe malul mării.

Consumaseră alcool și erau veseli. La un moment dat, tânăra a sărit de pe un dig și nu a mai fost văzută. Trupul fetei a fost scos pe nisip de salvamari, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru ea. O altă tragedie s-a petrecut, vineri după-masă, tot la Costinești. Doi tineri s-au aventurat în apele agitate ale Mării Negre, în zona Golfului Francezului, scrie reporterntv.ro.

Cei doi, o fată și un băiat, se aflau pe o saltea pneumatică, însă un val a răsturnat-o. Fiindcă nu știa să înoate, fata a strigat după ajutor. Un bărbat a sărit și a ajutat-o să iasă din apă, însă nu a reușit același lucru și în cazul lui Valentin Dragu, de 18 ani, din Brăila. Trupul băiatului e căutat încă de scafandri.

Valentin Dragu era fericit  că intrase la facultate
Valentin Dragu era fericit că intrase la facultate
image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net