Doi bolnavi Covid dintr-o localitate aflată în carantină, prinși de jandarmi când încercau să meargă la un priveghi

Ultima actualizare:

    Europa, cu aproximativ 12 milioane de cazuri, este cea mai afectată regiuneFoto: Arhiva Click!
Europa, cu aproximativ 12 milioane de cazuri, este cea mai afectată regiuneFoto: Arhiva Click!

Inconștiența nu are limite! Două persoane infectate cu SARS-COV-2, aflate într-o localitate din judeţul Galaţi unde a fost instituită carantina, au fost prinse de jandarmi când încercau să meargă la priveghiul unei rude.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, marţi seară, echipajul de jandarmerie aflat în filtrul instituit pe DN 25, strada Blăjenii de Sus din comuna Iveşti, a observat un autoturism care se deplasa către punctul de ieşire din zona de carantină. Autoturismul a fost oprit, iar în acesta se aflau un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 24 de ani, ambii având domiciliul în zona carantinată, relatează news.ro.

 Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

"Fiind întrebaţi despre motivul deplasării şi direcţia în care intenţionează să meargă, cei doi au comunicat jandarmilor că solicită să iasă din zona de carantină pentru a merge la priveghiul unei rude. În momentul în care jandarmii au verificat lista persoanelor aflate în carantină au observat că cei doi figurează ca fiind infectaţi cu virusul SARS CoV-2 şi carantinaţi la domiciliu”, se arată în comunicat. Cei doi au fost duși la domiciliul declarat pentru carantină, iar pe numele acestora a fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net