Din 26 mai, Adevărul aduce colecția «Caiete de vacanță» pentru clasele I-IV!

Ultima actualizare:

    Adevărul vă oferă caietele de vacanţă pentru clasele I - a IV-a.
Adevărul vă oferă caietele de vacanţă pentru clasele I - a IV-a.

Colecția "Caiete de vacanță" cuprinde 4 caiete și vor fi distribuite împreună cu ziarul "Adevărul" în 26 mai, 2 iunie, 9 iunie și 16 iunie la un preț special de doar 9,99 lei!

Se apropie vacanța de vară mult așteptată de toți copiii. Sunt însă 3 luni în care fiecare copil trebuie să exerseze noțiunile dobândite în anul școlar proaspăt încheiat pentru a putea începe cu bine și cu fruntea sus, la toamnă, noul an școlar. Ce alt ajutor mai bun decât un caiet de vacanță care sumarizează într-un mod plăcut și jucăuș cunoștințele de care orice elev are nevoie!

Caiete de Vacanță sunt realizate de Marcela Peneș și revizuite de colectivul Aramis, conform cu noua programă școlară.

Caietul de vacanță pentru clasa I cuprinde noțiuni de comunicare în limba română și matematică și explorarea mediului.

Caietul de vacanță pentru clasa a II-a îl va ajuta pe proaspătul absolvent să exerseze silaba, cuvântul, propoziţia și enunţul, ortografia și scrierea corectă a cuvintelor.

În caietul de vacanță pentru clasa a III-a elevul va putea exersa elemente ale comunicării scrise: scrierea caligrafică, folosirea aliniatelor, părţile componente ale unei compuneri (introducerea, cuprinsul, încheierea), ortografia şi punctuaţia.

Pentru elevii care au terminat clasa a IV-a, caietul de vacanță îi ajută să aprofundeze noțiuni de ortografie și punctuație, scrierea corectă a cuvintelor, elemente de morfologie și de sintaxa propoziției. Pentru exersarea noțiunilor de matematică, acest caiet vă propune: exerciții cu numere naturale mai mici sau egale cu 1 000 000, înmulţirea cu 10, 100, 1 000, scrierea numerelor cu cifre romane, operaţii cu numere naturale, aflarea unui număr necunoscut.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net