Dezvăluiri incendiare! Uite ce face elevul din dosarul «orgie cu liceeni» la ore!

Ultima actualizare:

    Zeci de poze de la orgie au circulat pe Internet
Zeci de poze de la orgie au circulat pe Internet

Înainte de Crăciun, au plecat de la „Balul bobocilor”, apoi au făcut sex în grup. Roxana B., de 15 ani, a spus mamei că a fost drogată, îmbătată şi violată, de cinci colegi de liceu. Binki, unul dintre băieţi face acum dezvăluiri incendiare

Cinci liceeni şi un student au ajuns în arestul Poliţiei din Constanţa, după ce mama unei eleve, Roxana B., de 15 ani, i-a reclamat că i-ar fi violat şi drogat fata. Zeci de fotografii şi mai multe filmuleţe au circulat pe Internet şi au fost văzute de sute de mii de persoane.

Băieţii sunt în arest la domiciliu, continuă studiile, dar au fost mutaţi la alte şcoli.

Unul dintre ei, Dan Cristian I., zis Binki, este foarte activ pe Internet şi povesteşte despre toate câte i s-au întâmplat.

„Oficial, sunt cel mai bucuros om din lume!!!!! Mi s-a luat o piatră de pe inimă când am aflat că a căzut acuzaţia de viol. Pot să fiu om din nou, practic. Am slabit 5 - 6 kg de la stres în perioada asta, să mor eu! O să o ţin numai în bairamuri de acum încolo, asta e clar, am trecut peste cea mai grea perioadă a vieţii mele”, spunea Dan Cristian I., zis Binki, pe un site de socializare, după ce a ieşit din arest, în februarie acest an.

„Erau prea multe probe, frate. Toate declaraţiile martorilor au conţinut că ea nu a avut niciodată o imagine de fată cuminte. Multă lume a declarat că ştia că a mai făcut-o cu mine de 4 ori înainte, toţi au zis de pozele pe care le trimitea ea, toţi de la petrecere au zis că a plecat fără să fie beată moartă, inconştientă sau drogată, la medicul legist a ieşit cu sângele curat 100% şi fără nici o urmă pe corp. Nu are, nu a avut, nu va avea nici o dovadă că a fost viol pentru că nu a fost. Totul pe partea cu poliţia a fost din cauza ei ca a mâncat rahat cu polonicul, oricum poliţiştii ţineau cu noi încă de prima dată când am fost noi la secţie şi le-am explicat tot cum s-a întâmplat”, potrivit Replica de Constanţa.

Zeci de fotografii şi mai multe filmuleţe au circulat pe Internet

binki, clasa, elev, gaudeamus, tigara
binki, clasa, elev, gaudeamus, tigara

La orgie, au participat Roxana B., cinci liceeni şi un student

binki, violata, constanta, roxana babenco
binki, violata, constanta, roxana babenco

Băieţii spun că Roxana le-e trimis sute de poze cu ea dezbrăcată

roxana babenco, violata constanta
roxana babenco, violata constanta

Mai nou, Binki,  a postat o fotografie din care reiese că fumează în timp ce profesoara predă la tablă. Băiatul învaţă acum la Liceul particular Gaudeamus, pe care Binki îl laudă, dar vorbeşte de rău fostul liceu, Internaţional de Informatică.

Uite poza postată de Binki, despre care spune că a fost făcută în timpul unei ore de curs, cu profa în clasă

roxana babenco, violata, constanta
roxana babenco, violata, constanta

„E cel mai de c..at liceu (Internaţional de Informatică - n.r.), e 3.000 de euro pe an şi tot au tupeu să îţi mai pună 4, absenţe imediat şi nu te lasă să pleci din curtea liceului deloc. Acum sunt la Gaudeamus, cu 400 de euro pe an şi fumez în clasă. Respect, Gaudeamus”, scrie Binki.

Băiatul, de 17 ani, povesteşte şi cum a fost în închisoare.

"Băi, chiar îmi e greu să vorbesc despre asta, sincer. Imaginează-ţi că stai într-o camera de 8 metri pătraţi cu 8 paturi, un geam cu 3 rânduri de gratii prin care nu vezi mai nimic, o cabină de duş, o uşă de metal, o uşă cu gratii şi un televizor cu 3 canale, 23 de ore pe zi. O oră ieşeam la aer, adică tot o celulă, doar că avea gratii în loc de tavan şi se vedea cerul. Sincer, am avut noroc pentru că am fost cu ceilalţi 4 băieţi şi încă 3 băieţi ok dintre care unul bulangiu care făcea masaj la picioare o oră pe o ţigară. De două ori pe săptămână aveam vorbitor, adică mergeam la 2 telefoane cu un geam care le desparte şi vorbeam cu mama, tata. Atunci era cel mai frumos. Când eram închis şi nu aveam ţigări şi am cerut la gardian scrumiera ca sa îmi fac o penală din foaie de ziar cu tutun din chiştoace”, povesteşte Binki.

Dan Cristian I., zis Binki, de 17 ani, este acum arestat la domiciliu, după ce a fost acuzat că ar fi violat pe Roxana B., de 15 ani, împreună cu alţi patru liceeni şi un student.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net