Decorul de Halloween, bucuria copiilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În noaptea de 31 octombrie se celebrează Halloween-ul, sărbătoarea americană ce a luat atâta amploare şi la noi. Încă de săptămâna viitoare cluburile şi restaurantele din marile oraşe au anunţat petreceri tematice, în şcoli şi grădiniţe vor fi concursuri cu cele mai tari costumaţii şi, bineînţeles, pe rafturile magazinelor au apărut deja decoraţiuni care mai de care mai „îngrozitoare".

Copiii şi adolescenţii sunt primii care se bucură de o asemenea sărbătoare, care miroase a distracţie şi le pune imaginaţia la lucru. Atunci de ce să nu-i antrenezi la decorarea propriei case? Nu costă mult, dovlecii sunt de bază. La piaţă îi găseşti în toate formele şi mărimile, îi poţi decupa apoi în forme haioase şi pune în ei lumânări aprinse.

Felinare kika, preţuri începând cu 13,9 lei

simeon stalpnicul png

Suporturi pentru lumânare, 8,9 sau 24,9 lei, la IKEA

simeon stalpnicul png

Tot dovleacul poate lua forma unui coşuleţ în care vei pune flori, sau poţi crea aranjamente de toamnă cu dovleci şi frunze uscate, într-un colţ al camere. Colţ ce va deveni pata de culoare şi-ţi va aduce în casă un aer de toamnă. Dar există şi alte decoraţiuni ieftine pe care le mai poţi face împreună cu cei mici. Ia câteva borcane, înveleşte-le în hârtie portocalie pe care poţi desena nişte feţe haioase şi pune în interior lumânărele.

Le mai poţi cumpăra copiilor baloane portocalii, pe care să desenaţi cu markerul nişte feţe de stafii, sau nişte autocolante cu vrăjitoare şi lilieci pe care să le lipească în camera lor. În magazine, există tot felul de felinare, pancarde şi figurine special create pentru decorul casei, de Halloween.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net