De 1 Decembrie, haideţi la fasole şi sarmale!

Ultima actualizare:

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită de Primăria Sectorului 6 cu 1.000 de porţii de fasole cu ciolan, care vor fi oferite gratuit bucureştenilor, duminică, la evenimentul organizată în parcarea din zona Pieţei Drumul Taberei. Petrecerea va începe la ora 10.30 şi sunt invitaţi toţi locuitorii Sectorului 6, să celebreze 95 de ani de la Marea Unire.

Sunt aşteptate mii de persoane  la evenimentele organizate de Primăria Sectorului 2. Vor fi pregătite 100.000 de sarmale şi ţuică fiartă, care vor fi oferite gratuit bucureştenilor, duminică,la 20 de corturi ostăşeşti amenajate special pentru acest eveniment.Potrivit reprezentanţilor autorităţii locale de sector, cele 20 de corturi vor fi amplasate în faţa sediului Primăriei Sectorului 2 (opt corturi) şi în Parcul Floreasca, la Şcoala nr. 40 din cartierul Periş, în Parcul Plumbuita din cartierul Colentina, în Parcul Lunca Florilor din cartierul Baicului, la Circul de Stat Globus, în Parcul Motodrom din cartierul Fundeni, în Parcul Florilor din cartierul Pantelimon, la Complexul Miramar din cartierul Chişinău, la Sediul Poliţiei Locale a Sectorului 2 din strada Paroşeni, în Parcul Tei, în Parcul Sf. Pantelimon şi în Parcul Creangă.

În sectorul 3, vor fi pregătite 5.000 de porţii de fasole cu cârnaţi şi vin fiert. În Parcul Titan, va fi organizat spectacolul de muzică și dansuri „1 Decembrie pentru Sectorul 3”. Pe scenă vor urca artişti şi formaţii cunoscute. La ora 18.00, va fi un concert al Fanfarei Jandarmeriei, urmat de Taraful  Bucureşti şi Silviu Biriş. La ora 20.30, vor fi focuri de artificii. La ora 19.00, la Ateneul Român, este organizată „Gala performanţei”, la care se vor oferi premii pentru excelenţă.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net