În Danemarca se caută culegători de căpşune şi de mazăre

Ultima actualizare:

Dacă vrei să munceşti anul acesta în străinătate, pe portalul Eures vei găsi o mulţime de oferte mai ales în Germania, Spania, Marea Britanie şi Danemarca. Iată care sunt locurile de muncă disponibile, ce salarii se oferă şi care sunt condiţiile de angajare.

În Danemarca sunt oferite 30 de posturi de culegător de căpşune, în localitatea Tinglev. Sezonul de recoltare începe la 1 iunie şi se termină în jurul datei de 15 iulie. Dacă te interesează acest loc de muncă, trebuie să ai peste 18 ani şi să fii rezistent la muncă fizică grea. Sunt preferate persoanele cu experienţă. Plata se face în funcţie de cantitatea recoltată. Se plăteşte 1 euro/kg, în coroane daneze. Oferta expiră la data de 1 februarie. Tot aici vei găsi 100 de posturi de culegător de mazăre. Salariul minim pe lună pentru 172 de ore de lucru e de 690 euro brut. 

Îngrijitor de persoane în Marea Britanie  

Dacă vrei să îngrijeşti persoane în vârstă, în Marea Britanie, în localitatea Belfast, vei găsi 200 de posturi.  Programul de lucru e de 42 de ore/săptămână, iar programul de lucru zilnic este între orele 8.00-20.00. Se cer şase luni de experienţă în domeniu. La sosirea în Anglia va trebui să ai bani pentru transport, cazare şi bani de întreţinere pentru o lună, până la primirea primului salariu. Acesta se plăteşte lunar, iar pe oră vei câştiga 7,2 lire. Oferta expiră pe 28 ianuarie. 

Brutari şi patiseri în Germania

În Germania se caută brutari cu experienţă în domeniu şi cunoştinţe de bază de limbă germană. Oferta e valabilă până la 31 ianuarie. Tot aici vei găsi 10 posturi libere pentru personal în industria gastronomiei de sistem. Salariul este de 1.400 de euro brut pe lună. Dacă vrei să lucrezi ca barman, vei găsi 10 posturi libere, însă se cer calificare profesională încheiată şi experienţă în domeniu. Salariul e de 1.800 euro brut pe lună, în funcţie de calificare şi experienţă şi se oferă şi cazare. Trebuie să cunoşti bine limba germană. Oferta e valabilă până pe 14 martie. 

Şoferi de tir în Slovacia

În Bratislava vei găsi 30 de posturi de şofer autocamion pentru transport internaţional. Se efectuează transporturi în Austria, Germania, Franţa, Marea Britanie. Se cer studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experienţă, trebuie să ai cazierul curat, să nu ai probleme de sănătate. Va trebui să cunoşti limba engleză sau germană de bază. Salariul minim este de 1.700 euro, iar cel maxim de 2.050 euro pe lună. Oferta expiră la 31 decembrie. 

În Spania se caută muncitori în agricultură

Vrei să munceşti în Palma de Mallorca? Aici vei găsi un post liber de maseur la un hotel. Trebuie să ai între 18-35 de ani, studii în domeniu şi experienţă de minimum 6 luni. De asemenea, trebuie să ştii limba germană obligatoriu – nivel intermediar, limba spaniolă şi engleză – nivel intermediar. Vei primi un salariu de 960 € pe lună. 

Mecanici şi vopsitori auto în Suedia

În Suedia sunt disponibile 20 de posturi de femeie de serviciu cu un salariu de 900 de euro net lunar, 10 posturi de mecanic auto cu salariul de 1.000 de euro net lunar şi 15 posturi de vopsitori auto cu salariul de 1.000 de euro net lunar. Salariile se plătesc o dată pe lună, iar banii sunt viraţi într-un cont bancar. Cazarea este plătită de angajator. 

Click! spune

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul Eures naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net