Daciana Sârbu trimite mâncare cu sufertaşul. Vezi cine este norocosul!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Nu prea arată că stă mult la cratiţă! Însă, Daciana Sârbu ştie o mulţime de reţete de mâncare sănătoasă. Când a văzut că soţul ei a început să aibă "colăcei", a început să îi trimită la sufertaş hrană fără multe calorii.

Premierul Victor Ponta primeşte mâncare la sufertaş! Are mai multe kilograme în plus, în ciuda faptului că face sport ori de câte ori are ocazia. Soţia lui a decis că e timpul să dea jos „colaceii” şi îi trimite mâncare sănătoasă, cu puţine calorii, cu sufertaşul. Dezvăluirea a făcut-o Cornelia Naum, mama premierului, la „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

„Face cură de slăbire, impusă de Daciana, care îi trimite mâncarea la sufertaş. M[nâncă ceva bio, nişte preparate luate nu ştiu de unde, e o firmă specializată care prepară cu un anumit dozaj al caloriilor”, a spus mama premierului, Cornelia Naum.

Ea a preciazat că toţi cei apropiaţi l-au sfătuit pe Victor Ponta să slăbească. Unul dintre motivele creşterii în greutate ar putea fi stresul, pe lângă faptul că mânca „ce nimerea”, a mai spus Cornelia Naum.

„El s-a speriat când s-a văzut la televizor, a spus că trebuie s-o asculte pe Daciana, trebuie să mânânc sănătos”, a adăugat mama premierului.

Daciana Sârbu a învăţat să gătească „deştept” şi îi învaţă şi pe tinerii părinţi să gătească hrană plină de vitamine şi cu puţine calorii pentru copiii lor. Face asta şi acasă, şi chiar postează în fiecare duminică o reţetă pentru desert care nu îngraşă, pe care le găteşte pentru familia sa, în weekend.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5