«Dacă iau milioanele de la Loto, o să fac numai fapte bune»

Ultima actualizare:

    Dacă îi va surâde  norocul, Ion Simion  promite că va dona  mare parte din  câștigul de la Loto
Dacă îi va surâde norocul, Ion Simion promite că va dona mare parte din câștigul de la Loto

Românii pot pune mâna pe o adevărată avere de Sărbătorile Pascale. Duminică, 1 mai, chiar în ziua de Paşte, se organizează două trageri la loto, iar a doua zi, încă una, la “Loteria fiscală”. Vor intra în urnă bonurile din perioada 1 februarie-16 aprilie.

În ziua de Paşte trei dintre jocurile Loteriei vor avea câte două extrageri, una normală şi una suplimentară. Este vorba de 6 din 49, 5 din 40 şi Joker. La cel mai popular joc al loteriei, 6 din 49, se înregistrează un report de 8,73 milioane de lei, peste 1,95 milioane de euro. La Joker se înregistrează un report de peste 8,8 milioane de lei, adică peste 1,97 milioane de euro. Pentru a pune mâna pe premii, românii au început să se grăbească spre casierii, mulţi dintre jucători încercându-şi norocul special de Sărbători.

“Dacă o să câştig o să dau de pomană la biserici, o să ajut nevoiaşii, o să fac multe fapte bune. Eu am de toate, am doi copii mari, la casa lor, sănătoşi, aşa că nu am nevoie de nimic. Cifrele pe care le-am pus reprezintă datele importante pentru familia mea”, ne uimeşte şoferul Ion Simion, care recunoaşte că joacă rar.

Ultima extragere câştigătoare la Loto 6 din 49 nu a fost una obişnuită. Tragerea de Revelion a avut doi câştigători, amândoi din Găeşti (!), însă doar unul s-a prezentat să-şi revendice premiul. Un român putea să fie mai bogat cu 3,7 milioane de euro, dar nu s-a prezntat la sediul Loteriei în termenul legal de 90 de zile. Pe 29 martie a fost ultima zi când putea să ridice banii. Este cel mai mare premiu nerevendicat din istoria Loteriei.

Gabriel Bora  va pleca într-o  excursie dacă va  câștiga la 6 din 49
Gabriel Bora va pleca într-o excursie dacă va câștiga la 6 din 49

Luni, extragerea specială a bonurilor din perioada 1 februarie-16 aprilie

”Loteria bonurilor fiscale” organizează luni, 2 mai 2016, o extragere specială, iar fondul de premiere e de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima are loc chiar a doua zi după Paşte şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători. Extragerea va fi organizată în studioul tv al Loteriei Române, începând cu ora 19.45.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net