Curăţă fierul de călcat cu produse naturale!

Ultima actualizare:

Talpa fierului de călcat

-    Talpa fierului de călcat se şterge de praf cu o cârpă umedă sau un burete în timp ce fierul este cald. Ai grijă să fie scos din priză!-    Dacă talpa este afectată de depozite sau coroziuni de o anumită formă, săpunul nu va reuşi să îndepărteze mizeria. Foloseşte un amestec de apă cu oţet alb cu care să freci metalul. -    Petele lipicioase de murdărie care sunt greu de îndepărtat se duc dacă foloseşti pastă de dinţi sau bicarbonat de sodiu. Fierul trebuie să fie rece!-    Reziduurile arse se îndpărtează cu o soluţie caldă formată din părţi egale de oţet alb distilat şi sare. Evită soluţiile abrazive!-    Plasticul topit se curăţă cu sare. Pune o lingură de sare pe un ziar şi treci cu fierul de călcat încins peste acesta. Murdăria se va prinde de sare şi va lăsa talpa curată.-    Petele de grăsime se şterg cu o cârpă umezită în apă amestecată cu amoniac.

Rezervorul fierului de călcat

Dacă în interiorul rezervorului observi depuneri de minerale, umple-l cu o soluţie formată din apă şi oţet. Apoi goleşte revervorul şi lasă-l să se usuce.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net