Cum să îndepărtezi definitiv praful din casa ta

Ultima actualizare:

Aspiră de cel puţin două ori pe săptămână!Dă cu aspiratorul în fiecare încăpere din locuinţă, înclusiv pe holuri, în bucătărie, în cămară sau debara, în baie şi balcon de cel puţin două ori pe săptămână. De preferat este să aspiri în întreaga casă în weekend, pentru că atunci ai timp să te ocupi îndeaproape de toate zonele din casă.

Curăţă covoarele, tapiţeria şi pereţii Aspiră apoi tot ce ţine de tapiţerie: scaune îmbrăcate în material textil, fotoţii, canapele, draperii. Nu uita să ştergi praful de pe pereţi, mai ales din colţuri. Cel puţin o dată pe lună trebuie să aspiri şi printre elemenţii caloriferului.

O aspirare corectă durează 40 de minute O aspirare corectă trebuie să dureze 30-40 de minute pentru a elimina 20% din acarieni. Este recomandat să optezi pentru un aspirator cu filtru HEPA. Acesta este format dintr-o perdea de fibre de sticlă de dimensiuni diferite. În momentul în care aerul este împins cu putere, peste 99% dintre particule se prind în plasă.

Dă cu aspiratorul în lungul şi latul covorului Covorul se aspiră, în funcţie de mărimea lui, timp mai îndelungat decât parchetul, gresia sau linoleumul. Foloseşte, când este cazul, accesorii precum periile pentru colţuri. Aspiră în lungimea sa, pe lăţime şi în diagonală. Astfel, perii covorului vor şi curăţaţi în profunzime. Este recomandat să foloseşti un aspirator pe bază de apă. Dacă nu, foloseşte un aspirator care are sacul de unică folosinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net