Cu 200 de lei te îmbraci de ploaie din cap până-n picioare

Ultima actualizare:

    Cum să te aperi de ploaie
Cum să te aperi de ploaie

Nu scăpăm de vremea închisă nici în zilele următoare, însă temperaturile destul de ridicate pentru această perioadă ne obligă să lăsăm deoparte paltoanele şi cizmele. Pentru acest sezon, avem nevoie de haine mai subţiri dar impermeabile. Reporterii Click! au dat o raită prin magazine şi îţi spun cum să te îmbraci de ploaie.

Haine pentru ploaie, umbrele şi încălţăminte găseşti în aproape toate magazinele, însă trebuie să ştii exact ce cauţi. Pentru a te feri de umezeală, trebuie să cumperi produse impermeabile şi să renunţi la pielea întoarsă sau materiale textile.

Poartă cizme din cauciuc. Cizmele din cauciuc se găsesc în foarte multe modele şi culori. Alege nuanţe vesele, vii, în ton cu primăvara! Optează pentru motive florale, geometrice sau desene abstracte.  

Alege o pelerină de ploaie. Pelerina de ploaie trebuie aleasă în aşa fel încât să poată fi purtată peste hainele de zi. Adică, cu un număr, două mai mare decât mărimea pe care o porţi în mod normal. Alege modele cu buzunare şi neapărat glugă!

Eşarfe şi pălării. Renunţă la fulare şi căciuli, dar nu pleca de acasă cu capul şi gâtul descoperite. Alege să porţi o eşarfă şi o pălărie sau o bască.

Ia o umbrelă de calitate. Şi umbrele vei găsi pe toate drumurile, însă este important să cumperi un produs de calitate, care să reziste la vânt mai puternic. Dacă nu, te vei trezi cu umbrela dată peste cap şi cu spiţele rupte.

Meteorologii anunţă pentru zilele următoare o vreme în general închisă, cu ploi pe arii extinse dar slabe cantitativ şi temperaturi uşor mai ridicate faţă de normalul acestei perioade. În zona montană, pe alocuri, precipitaţiile vor fi mixte, sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade la Suceava şi 14 grade la Târgu Mureş. În Bucureşti, va ploua în continuare, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa vom avea 5-6 grade, iar la prânz termometrele vor urca până la 9-10 grade.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net