Crimă urmată de sinucidere în Vaslui! Un bărbat de 61 de ani şi-a ucis iubita, apoi s-a înjunghiat

crima_vaslui.jpg

Aici a avut loc tragedia
Foto: observator.tv
Citeste tot despre: 

Un bărbat de 61 de ani şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, apoi s-a înjunghiat, sâmbătă noapte (10 august). Tragedia a avut loc în satul Corni Albeşti, judeţul Vaslui.

Fiica femeii a fost cea care a descoperit cadavrele şi a sunat imediat la 112. Mama ei era pe pat, plină de sânge, în timp ce bărbatul era pe podea, înjunghiat în inimă. Bărbatul a folosit un cuţi cu lama de 15 cm, potrivit unor surse din anchetă.

 Medicii de la SMURD veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi, fiind nevoiţi să le constate decesul. Se pare că bărbatul era în stare de ebrietate când a comis oribila crimă. El a omorât-o pe concubina lui cu mai multe lovituri de cuţit, apoi şi-a luat viaţa.

Cuplul se certa des

Vecinii nu sunt şocaţi de cele întâmplate şi susţin că se aşteptau la o asemenea tragedie, pentru că cei doi consumau alcool şi se certau zilnic, relatează observator.tv. Gelozia ar fi fost mărul discordiei. Femeia l-a acuzat pe bărbat că îi face ochi dulci fiicei sale, în vârstă de 30 de ani. Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Loading...

Citește și

  • caracal lac

    Ancheta crimelor din Caracal este în plină desfăşurare. Sâmbătă seară după ore întregi în care au cercetat fiecare metru dintr-un lac din Caracal, scafandrii au făcut o descoperire înfiorătoare. Ei au găsit o valiză grea, iar când au deschis-o, s-au cutremurat. Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, a fost dus din nou duminică la casa în care se presupune că a avut loc crima, urmând să fie făcute noi cercetări.

  • Asasinat Măgurele

    Caz șocant în Măgurele, județul Ilfov! Un bărbat a fost ucis în stil mafiot, la 3 dimineața. Victima a fost împușcată în cap cu două focuri de armă, de aproape, după ce a fost sunată să iasă la poartă. După 12 ore, criminalul a fost prins de Poliţie.