Crimă oribilă în Dâmboviţa: şi-au ucis şi îngropat în curtea casei al şaselea copil

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. (Foto arhivă)
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. (Foto arhivă)

Un bărbat şi o femeie din localitatea dâmboviţeană Dobra, care au cinci copii, sunt cercetaţi penal şi au fost audiaţi de către procurori vineri, ei fiind suspectaţi că l-ar fi ucis şi îngropat pe cel de-al şaselea copil al lor, un băieţel născut prematur.

Un bărbat de 47 de ani şi o femeie de 38 de ani, din localitatea Dobra, judeţul Dâmboviţa, sunt anchetaţi şi au fost audiaţi, vineri, de către procurori, fiind suspectaţi că şi-au ucis copilul nou-născut, pe care l-ar fi îngropat în curtea casei, transmite MEDIAFAX.

Anchetatorii au aflat despre acest caz miercuri după-amiază, când au fost anunţaţi de cadrele medicale ale unui spital că la unitatea de primiri urgenţe s-a prezentat o femeie care se simte rău şi care are toate semnele unei naşteri recente, femeia omiţând însă să spună că a născut.

Poliţiştii, care au deschis o anchetă în acest caz, au descoperit că femeia a născut miercuri, înainte de termen, mai exact la şapte luni, iar tatăl a înhumat fătul într-o groapă săpată în curtea casei. La câteva ore de la naştere, femeii i s-a făcut rău şi a mers la spital, medicii anunţând Poliţia despre cazul său.

Cadavrul copilului, găsit îngropat în curte, a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, rezultatul necropsiei arătând că fătul, un băieţel, s-a născut viu.

Tatăl copilului a fost audiat, însă a negat că el l-ar fi ucis pe micuţ. Vineri, mama copilului a primit acceptul medicilor să părăsească unitatea sanitară în care a fost internată, ea fiind, de asemenea, audiată, au declarat surse judiciare.

Împotriva celor doi nu au fost, deocamdată, luate măsuri preventive, audierile în cazul lor urmând a fi continuate.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net