Copilul găsit în comă și cu viermi pe el în propria casă, depistat pozitiv cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Copilul a ajus în comă la spitalFoto: Observatornews.ro
Copilul a ajus în comă la spitalFoto: Observatornews.ro

Revoltător! Băiețelul de de 9 ani din Dej, care a fost găsit de medici acoperit de viermi și muște în urma neglijenței mamei, a fost depostat pozitiv la primul test Covid-19. Copilul se află internat în stare critică la Cluj-Napoca. Mama băiatului a fost arestată preventi. Micuțul lua două tratamente, antiepileptic și antipsihotic

Băiețelul a ieșit pozitiv la prima probă. Ca să nu existe dubii că primul test a fost fals-pozitiv, a fost recoltată și o a doua probă, care a ieșit negativă. Testul va fi repetat din nou, luni dimineață, scrie observatornews.ro. Angajații de la ambulanță și poliție care au intrat în contact cu minorul au fost sfătuite să fie atente la simptome și să se autoizoleze.

Copilul, neglijat și de mamă și de bunică

Cazul băiețelului a șocat o țară întreagă. Medicii l-au găsit în casă cu bunica lui, efectiv mâncat de viermi și de muște. Avea infecții grave pe mai multe zone din corp și medicii îi dau puține șanse de supraviețuire. Imaginile sunt atât de grave încât nu pot fi făcute publice.

Se pare că minorul era în grija mamei, însă mai mult era supravegheat de bunică. Mama copilului lipsea adeseori de acasă și stătea mai mult la iubitul ei.

„În jurul orei 12.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej – Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă, acesta având pe corp multiple leziuni.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal. Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj”, transmit reprezentantii IPJ Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia comaneci tarom jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net