Copil vândut de propria soră unui pedofil neamţ

Ultima actualizare:

    A fost arestat după ce a molestat copilul timp de doi ani
A fost arestat după ce a molestat copilul timp de doi ani

Pedofilii se simt bine în ţara noastră. Germanul Wendt Mayco Norbert (58 de ani) a „cumpărat” un copil de 14 ani, chiar de la sora acestuia. Îi plătea băiatului între 100 şi 1.000 de lei.

Neamţul fusese comndamnat pentru sex cu minori şi în ţara  sa, dar nimeni din România nu l-a întrebat de „sănătate”. Wendt Mayco Norbert şi-a făcut nişte afaceri în Cluj şi Sibiu, dar merge des la Şimleu, unde o femeie Şi-a vândut propriul frate pentru relaţii sexuale cu germanul.

Conform anchetatorilor, Wendt a ajuns în Sălaj a ajuns în 2012, mai întâi în vizită la rude prin alianţă, ocazie cu care a cunoscut-o pe sora băiatului şi pe soţul acesteia, Augustin Rostaş, în a căror îngrijire se afla băiatul, atunci de 12 ani, scrie adevarul.ro.

Adolescentul a fost bucuros la început pentru că Wendt în plimba, îi făcea cadouri.

Pedofilul plătea lui Rostaş sume cuprinse între 100 şi 500 de lei, „tariful“ ajungând, în unele cazuri, în funcţie de durata şederii, şi la 1.000 de lei.

Distracţie a fost întreruptă de poliţişti, iar joi, 22 mai, în camera de la pensiunea în care locuia germanul au avut loc percheziţii.

Vineri, germanul şi cumnatul băiatului, Augustin Rostaş, în vârstă de 28 de ani, au fost prezentaţi în faţa unui complet al Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar magistraţii au admis cererea, scrie adevarul.ro.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net