Copacii din Craiova, vopsiţi în tricolorul ţării

Ultima actualizare:

Cu ocazia Centenarului, conducerea Colegiului Naţional Carol I din Craiova a hotărât să vopsească toţi copacii din curtea şcolii în culorile tricolorului, scrie adevarul.ro.

Iniţiativa i-a aparţinut directorului Colegiului Naţional Carol I. Conform reprezentanţilor şcolii, vopseaua folosită a fost una specială, astfel încât pomii să nu fie afectaţi. Unii trecători, când au văzut prin gardul şcolii copacii vopsiţi în culorile tricolorului, au salutat iniţiativa.

Alţii au catalogat-o ca fiind o metodă ieftină de a arăta că eşti patriot. Nu acelaşi subiect a fost, însă, dezbătut pe reţelele sociale. Aici, oamenii au discutat despre corectitudinea aşezării celor trei culori. “Sunt în ordine culorile. Te uiţi de jos în sus pentru că aşa este conceput şi pomul “... “Ba sunt prost puse”, au comentat internauţii. 

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net