Click!MANIA, mulţumim pentru premii

Ultima actualizare:

    Gheorghe Tocilă  a câştigat 300 de lei  la Click!MANIAFoto: Florin Şuler
Gheorghe Tocilă a câştigat 300 de lei la Click!MANIAFoto: Florin Şuler

Tablete, telefoane, bani şi alte zeci de premii ajung zilnic la cititorii noştri fideli. Şi tu poţi intra în familia câştigătorilor Click!MANIA. Cumpără zilnic ziarul preferat, verifică simbolurile de pe loz şi vezi dacă ai câştigat.

Printre cei peste 400 de norocoşi premiaţi de Click!MANIA se află şi Gheorghe Tocilă. Bucureşteanul, în vârstă de 60 de ani, a câştigat 300 de lei la cel mai tare concurs. “E primul meu câştig! Am jucat la toate ediţiile, dar se pare că cea de-a 12-a a fost cu noroc”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca lăcătuş mecanic. 

Cititorul nostru nu ratează nici un număr şi spune că cel mai mult îi plac “Scrisorile lui Stanca”. Ştie şi ce va face cu banii câştigaţi la Click!MANIA. “O să intru în primul supermarket şi o să fac cumpărături pentru familie”, a conchis câştigătorul. Şi Ion Gingaşu a nimerit un loz norocos. Pensionarul, în vârstă de 73 de ani, a câştigat 300 de lei la Click!MANIA. “Tare bine au picat banii ăştia şi mă bucur că i-am câştigat cu ziarul preferat. Îl cumpăr zilnic, mai ales pentru rebus şi pentru paginile de sport”, ne-a spus bucureşteanul.

Mai în glumă, mai în serios, domnul Ion ne-a spus că de bani va lua bilete la Loto. “E potul mare! Poate mă loveşte norocul acum la bătrâneţe”. Joacă şi tu şi ia-ne premiile! Am pregătit peste 16.000 de premii, în valoare de peste 100.000 de euro. Tablete, telefoane, televizoare, bani sau vacanţe! Toate sunt ascunse în lozurile Click!MANIA.

Lozul norocos i-a  adus şi lui Ion  Gingaşu 300 de lei
Lozul norocos i-a adus şi lui Ion Gingaşu 300 de lei

Unde revendici câştigul 

Premiul îl revendici chiar în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul câştigător. Sună la unul din numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 şi 0318.603.428, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00. Participanţii abonaţi la care ziarul nu ajunge în weekend pot suna pentru revendicarea premiilor de sâmbătă şi duminică în lunea imediat următoare, între orele 08.30 – 17.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net